• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 02 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 August , 2017

Liberalii la Ruscova şi Petrova

În prima parte a unei zile caniculare, liderii PNL şi conducerea PNL Maramureş, Ionel Bogdan şi ceilalţi colegi liberali au fost prezenţi la Hramul de Sfântul Ilie pe rit vechi, la Ruscova. Oaspeţii liberali au fost primiţi cu pâine şi sare.


Preşedintele PNL, Ludovic Orban a spus că i-a promis primarului liberal din Ruscova, în urmă cu doi ani, că va veni în comuna maramureşeană.
„Am dat o promisiune că voi ajunge și la Ruscova și iată că am ajuns. Am planificat de vreo 3 săptămâni această deplasare și mă bucur că am fost pre­zent, a fost o serbare foarte frumoasă, mi-a plăcut foarte mult că am înconjurat biserica, alături de alaiurile de la fiecare sat, cu tinerii foarte frumoși, îmbrăcați în costume populare, e parte din bogăția României. E o zonă foarte frumoasă, zona ucraineană, cu obiceiuri frumoase, cu oameni aspri, cu oameni hotărâți dar în același timp, cu oameni foarte primitori”, a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban.

După Ruscova, a urmat Petrova unde urma să aibă loc Liga Aleşilor liberali din Maramureş.

Întâlnirea a avut loc la o pensiune impresionantă prin construcţie, Pensiu­nea Răstoaca. Au fost prezenţi primarii şi consilierii liberali maramureşeni, conducerea filialei, oaspeţii de la Bucureşti, deputatul Viorica Chere­cheş, lideri ai PNL Maramureş. Într-un cadru prietenos au avut loc discuţii, o conferinţă de presă şi dezbaterile interne ale filialei.
„Am fost împreună cu colegii noștri și cu domnul președinte în Ruscova unde am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea ruscovenilor și a tuturor celor de pe Valea Ruscovei și nu numai. Este un moment pe care cred că trebuie să îl tratăm cu o seriozitate foarte mare. În cele ce urmează, vom avea și o ședință cu colegii primari, cu colegii viceprimari, cu consilierii județeni și cu Biroul Politic Județean. Așa cum ați remarcat și dumneavoastră, Partidul Național Liberal nu este în vacanță. Facem întâlniri cu cetățenii, luăm pulsul de la firul ierbii, domnul președinte este într-o continuă mișcare prin țară, de aici va pleca la Timișoara și, în același timp, încercăm să blocăm derapajele pe care Partidul Social Democrat și Guvernul le au în fiecare zi”, a spus președintele PNL Mara­mureș, Ionel Bogdan.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a vorbit despre situaţia generată de HG cu privire la pensionarii din grupa I şi II de muncă, despre legea salarizării unitare, dar şi despre unele declaraţii ale lide­rilor PSD din ultima perioadă de timp, pe care le-a considerat inacceptabile.
S-a vorbit despre derapajele guvernării şi despre măsurile pe care PNL le va iniţia în zilele care urmează.
Ludovic Orban a mai spus că va reveni, în acest an, în Maramureş, de cel puţin trei ori. El va fi prezent la festivalul Gulaşului, în Ocna Şugatag, la invitaţia primarului Mihai Ivaszuc. Va mai veni la Hora la Prislop şi la Şcoala de Vară de la Sighet organizată de PNL pentru tineri.
Primarul liberal din Petrova, Ion Pe­trovai le-a mulţumit celor din condu­cerea partidului şi colegilor din filială pentru vizita făcută.

 


„Am dat o promisiune că voi ajunge și la Ruscova și iată că am ajuns. (…) E o zonă foarte frumoasă, zona ucraineană, cu obiceiuri frumoase, cu oameni aspri, cu oameni hotărâți dar în același timp, cu oameni foarte primitori”.
Ludovic Orban, preşedinte PNL


„Este un moment pe care cred că trebuie să îl tratăm cu o seriozitate foarte mare. În cele ce urmează, vom avea și o ședință cu colegii primari, cu colegii viceprimari, cu consilierii județeni și cu Biroul Politic Județean. Așa cum ați remarcat și dumneavoastră, Partidul Național Liberal nu este în vacanță”.
Ionel Bogdan, președintele PNL Mara­mureș

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.