• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 26 Februarie , 2016

Liberalii băimăreni încep lupta electorală

Liberalii maramureşeni au organizat o conferinţă de presă la sediul de pe bulevard. La ora fixată, chiar cu douăzeci de minute mai devreme, ziariştii băimăreni au venit pentru a asculta, înregistra, filma cele spuse de liberalii judeţului. Afară frig, în totală dizarmonie cu vremea de afară. Vântul tăios îi îndemna pe jurnalişti să intra în sediul partidului. Dar acolo se desfăşura o şedinţă importantă a PNL Maramureş, s-a dedus după feţele plictisite ale participanţilor ce se putea vedea de pe vitrinele sediului.

 

 

Şi ora 14 a sosit, iar finalul şedinţei nu a sosit. O practică a celor de la PNL. Drept urmare, ziariştii au continuat să îngheţe afară, lângă uşa „de fier”. Unii au renunţat şi au plecat, ceilalţi au mai stat câteva minute. Văzând că nu se întâmplă nimic, ziariştii şi-au strâns lucrurile şi s-au retras spre o ieşire din situaţia penibilă, pentru ei. Jurnaliştii au venit să prezinte opiniile liberale, dar…

Când se pregăteau să plece in corpore, uşile închise s-au deschis şi unul a invitat cu gesturi largi presa să intre la conferinţa de presă.

Ceea ce demonstrează că cei din interior ştiau că presa e afară şi că ora fixată a fost călcată în picioare.

În sediu, învălmăşeală, fum, apă plată şi saleuri. Scaune multe şi prost puse, că nu puteai trece spre prezidiu.

După ceva aranjamente, Mircea Man, liderul PNL Maramureş, a început aşa-zisa conferinţă de presă. El a vorbit şi a prezentat câteva opinii generale despre întâmplări de la Bucureşti.

Man a folosit o tonalitate moderată, dar un grup de primari, aşezaţi în mijlocul sediului,  aveau ceva de comunicat unul-altuia. Şi au făcut un tărăboi, de Man de-abia se mai auzea. Mai ales că reportofoanele şi aparatele de înregistrat mergeau. Toate privirile îndreptate spre grupul vesel nu i-au determinat pe cei în cauză să termine. S-a redus un pic volumul, dar lucrurile au rămas cam la fel minute bune.

După acest episod, Cristian Niculescu-Ţâgârlaş, candidatul PNL la primăria Baia Mare a avut o intervenţie.

 

„Doresc să vă informez că următorul pe lista pentru consiliul local Baia Mare este Adalbert Meheş, un om cu experienţă. A mai fost consilier local şi ne punem speranţa că va activa la fel, cu mult profesionalism. Cred că noul CL va avea nevoie de o astfel de abordare.

De asemenea, o propunere pe care PNL Baia Mare a acceptat-o. O vom propune pentru funcţia de viceprimar pe doamna Mihaela Câmpan. Se ştie că un post de viceprimar este vacant. Noi revendicăm acel post.

În final, doresc să prezint o atenţionare către primarul de Baia Mare. Să nu mai folosească pagina oficială a municipiului în interes personal. A folosit această pagină „sheruind” o postare a unui cont privat şi folosind aceasta în interes personal. Toate bunurile municipiului, inclusiv contul de facebook aparţin municipiului, nu aparţin persoanei dumnealui. Aşa că, să se oprească din comportamentul abuziv, pe care oricum în ultimul timp l-a manifestat din ce în ce mai puternic”, a spus liderul liberalilor băimăreni.

În continuare, Mircea Man a vorbit de situaţia Aeroportului băimărean şi de necesitatea de a interveni, deoarece ne aflăm în faţa unui: „sabotaj” care aduce mari deservicii judeţului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.