• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 27 August , 2013

Lansarea programului The Duke of Edinburgh’s International Award România în Baia Mare

În data de 30 august 2013 va avea loc o masă rotundă pentru lansarea programului The Duke of Edinburgh’s International Award România în Baia Mare.

 
 
Evenimentul este organizat de către American International School of Transylvania cu sprijinul The Duke of Edinburgh’s International Award România şi se va desfăşura începând cu ora 11:00 în sala de şedinţe din incinta Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Maramureş, situată în Baia Mare, Bd. Unirii nr. 14 A.
Reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş, ai organizaţiilor de tineret şi ai ONG-urilor din judeţ, directori ai instituţiilor şcolare preuniversitare, împreună cu Preşedintele şi Coordonatorul naţional The Duke of Edinburgh’s International Award România vor aborda subiectul importanţei programelor de dezvoltare personală pentru tinerii din Baia Mare precum şi recunoaşterea activităţilor acestora.
 
Scopul evenimentului este de a crea o reţea judeţeană de susţinători ai The Duke of Edinburgh’s International Award care vor facilita accesul la program tinerilor din Maramureş. Primul pas în crearea reţelei locale va fi Cursul de Lideri Award, din 31 August 2013, care se adresează reprezentanţilor instituţiilor de tineret.
 
The Duke of Edinburgh’s International Award este un program de dezvoltare personală iniţiat de Prinţul Philip al Marii Britanii în 1956, fiind prezent în peste 140 de ţări la nivel mondial.
Programul se adresează tinerilor cu vârsta între 14 şi 24 de ani care, indiferent de mediul de provenienţă, sunt încurajaţi să desfăşoare activităţi de educaţie non-formală, care să le asigure o tranziţie echilibrată de la adolescenţă la viaţa de tânăr adult.
În România, programul este patronat de către Alteţa Sa Regală, Principesa Moştenitoare Margareta a României şi susţinut de Ministerul Educaţiei Naţionale.
 
 
Informaţii suplimentare despre acest eveniment puteţi obţine de la office@aistschool.ro sau 0742-972-120, iar pentru a afla mai multe detalii despre The Duke of Edinburgh’s International Award România vă invităm să accesaţi www.dofe.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/DofERomania.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.