• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 15 Septembrie , 2014

La Papillon Catering găseşti sănătatea în bucate

La restaurantul Papillon Catering, recent inaugurat, a avut loc o dezbatere pe tema tratamentelor cu hrană vie pentru boli grele precum cancerul, diabetul, afecţiuni dermatologice, afecţiuni cardio-vasculare. Lector a fost cunoscuta terapeută Lena Coteţ, şi Firuţa Crişan, nutriţionist şi cunoscător, realizator a numeroase reţete raw vegane, altfel spus, hrană vie.

 
 

Cei doi tineri care au deschis restaurantul Papillon Catering, Oliviu şi Andreea, au fost plecaţi mulţi ani în Franţa, unde au lucrat în această zonă de alimentaţie. Au lucrat şi au învăţat, iar acum au considerat că trebuie să vină în România să aducă o altă filozofie cu privire la ce mâncăm, cum mâncăm. Firma de catering este o întreprindere ce necesită a fi pe piaţă cu oferte diversificate, bine pregătite, realizate într-un mediu adecvat, profesionist, cu alimente proaspete, cumpărate de la producătorii locali, pe ideea că trebuie ajutată şi această zonă, dar şi pentru a oferi mâncăruri bune şi foarte bune.

Pe linia aceasta, cei doi tineri au intrat într-o colaborare cu Lena Coteţ şi Firuţa Crişan pentru a oferi de la mâncare sănătoasă până la sfaturi, reţete şi tratamente. Dezbaterea a avut loc în localul restaurantului, micuţ, dar cochet şi în faţa unei săli pline de maramureşeni care au avut probleme de sănătate rezolvate prin ştiinţa profesorului Lena Coteţ.

Aceasta a avut un cancer pe care l-a vindecat în urmă cu mulţi ani, dar şi o gravă afecţiune pulmonară a soţului ei. Totul cu sucuri, semniţe, sâmburi şi o dietă bazată pe hrană vie.

Lena Coteţ ajută pe oricine, este o femeie cu mare credinţă în Dumnezeu şi în posibilităţile naturii de a oferi tratamente vindecătoare pentru mai toate bolile ce macină sănătatea celor din jur. Nu cere nimic, nu le cere celor care vin la ea să renunţe la tratamentul cu medicamente de sinteză, oferă tot ce ştie după mai bine de 20 de ani de studiu al tratamentelor naturiste. Lucrează cu nutriţionişti, cu medici, inventatori şi are un magazin de produse naturiste în Baia Mare. La dezbaterea de la Papillon Catering au venit mai bine de zece persoane care au beneficiat de tratamentele Lenei Coteţ. Multe dintre ele au avut diverse forme de cancer. Cei în cauză au explicat cum au fost şi cu sunt în prezent. Poveşti adevărate de viaţă în care credinţa şi puterea naturii au făcut minuni.

 

După aceste momente pline de emoţie, a fost rândul Firuţei Crişan să prezinte câteva reţete de hrană vie, mâncare din produse fără a fi preparate termic. Legume, verdeţuri, seminţe, uleiuri în diverse combinaţii pot oferi papilelor gustative cele necesare pentru o masă bună, hrănitoare şi sănătoasă. Au existat şi întrebări şi degustări. Toate preparatele realizate pe loc, au trecut ca „pâinea caldă”. De Toamna Băimăreană va avea loc un simpozion pe tema hranei vii şi a tratamentelor propuse de Lena Coteţ.

 

Proprietarii Papillon Catering vin în întâmpinarea nevoilor celor care doresc mâncare raw vegane şi au introdus în meniul lor preparate realizate de Firuţa Crişan. Se poate comanda, se poate mânca la restaurant. Merită să încercaţi!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.