• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Februarie , 2014

La mulţi ani, Asociaţia Esperando!

Asociaţia Esperando a împlinit 13 ani de viaţă. Alături de copiii, tinerii, adulţii cu nevoi speciale şi familiile acestora, personalul Asociaţiei a sărbătorit această zi într-un mare fel.

Părinţii alături de personal au organizat o întâlnire la Millennium Business Center, pentru a se simţi bine împreună şi a vorbi despre ce înseamnă Esperando pentru ei.

 

La eveniment a fost prezent şi Domnul primar Cătălin Cherecheş, care a dorit să fie alături de Asociaţie la ceas aniversar şi să le ureze, La mulţi ani! Acesta a oferit Asociaţiei o Diplomă de Excelenţă pentru promovarea drepturilor copiilor şi tinerilor cu nevoi speciale şi pentru susţinerea şi consilierea oferită părinţilor acestora.

Pe această cale îi mulţumim pentru tot sprijinul acordat de-a lungul timpului, în derularea activităţilor pentru persoanele cu nevoi speciale.

 

După deschidere, tinerii de la Esperando au ţinut în mod special să proiecteze o prezentare, pe care două tinere beneficiare au pregătit-o. Prezentarea îi avea ca protagonişti pe angajaţii Asociaţiei, despre care fetele spuneau că sunt a doua familie a lor.

Au urmat apoi câteva discuţii în care părinţii au vorbit despre ce ar însemna viaţa lor şi a familiilor lor fără Esperando. Mulţi dintre ei spunând că în mod sigur aceasta ar fi mult mai grea.

 

După discuţiile purtate, a urmat o tombolă pentru copiii şi tinerii cu nevoi speciale. Au fost premiaţi cu jucării de care au fost foarte entuziasmaţi.

A fost organizată o tombolă şi pentru părinţi, care au ales să dăruiască câte un obiect drag lor, şi care în urma extragerii a ajuns la un alt părinte.

După toate acestea au urmat distracţia, tortul şi dansul. Copiii, tinerii şi adulţii cu nevoi speciale s-au simţit extraordinar, au dansat, au râs şi s-au bucurat de momentele alături de părinţii lor şi personalul Asociaţiei.

De la un aşa eveniment nu putea să lipsească tortul, pentru care dorim să mulţumim firmei SC Grup Cerneştean SRL.

 

La mulţi ani, Esperando!

 

Lavinia Mociran – Specialist PR

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.