• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Iunie , 2017

La CL Baia Mare, o ședință ordinară liniștită

Au fost prezenți majoritatea consilierilor, iar șefii din Primărie s-au așezat pe scaunele obișnuite.

La început a fost un moment de derută din partea unor consilieri. Ordinea în care stăteau la masa ovală a fost ușor modificată.
Se pare că Dan Grumaz a fost deranjat de faptul că a trebuit să se așeze cu câteva scaune mai la dreapta, față de cum era obișnuit. El a cerut explicații cu privire la această modificare. Primarul Cătălin Cherecheș a luat microfonul și a spus că el a dispus mo­dificarea. Grumaz a declarat că ar fi trebuit să fie întrebați consilierii cu privire la schimbul de scaune. Primarul a subliniat cu o voce fermă că el a dispus. A fost un moment în care între cei doi au fost câteva „linii de tensiune”.
În rest, nu prea au mai fost dispute sau declarații. Sur­prin­zător, Radu Ardelean a fost la fel de tăcut ca și în ședința precedentă.
S-a intrat pe ordinea de zi și au fost votate 44 de proiecte de hotărâre și alte patru de pe borderoul suplimentar.
Printre cele mai interesante proiecte a fost cel prin care s-a votat favorabil con­tinuarea demersurilor pentru achizi­ționarea unor imobile aflate în proprie­tatea REMIN Baia Mare.
Potrivit proiectului, primarul Cătălin Cherecheș este mandatat să ducă aceste negocieri. Consilierul liberal a spus că ar fi bine ca la aceste discuții să participe și consilierii.
Primarul băimărean a propus pe loc ca să participe la  efectuarea demersurilor Cris­tian Niculescu Țâgârlaș și Ștefan Lupșe. În acest fel discuțiile au fost închise.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.