• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 4 Martie , 2015

LA CERERE: Sighetenii pot solicita tăierea unor arbori, însă acest lucru trebuie aprobat de o comisie de specialitate

Sighetenii pot solicita tăierea anumitor arbori care le creează neplăceri dacă înaintează o cerere către Serviciul Public de Gospodărire Urbana. După deplasarea unei comisii specializate la faţa locului, se ia decizia de aprobare sau de respingere a cererii.

„Dacă copacii sunt pe domeniul public este obligaţia noastră şi în fiecare primăvară este o acţiune de curăţare şi de tăiere a copacilor care sunt uscaţi, bătrâni, iar această acţiune se execută de către noi. Persoanele fizice pot solicita să le tăiem contra cost anumiţi copaci, dacă aceştia deranjează ferestre, cetăţenii pot veni să depună cerere în acest sens”, a explicat şefa biroului financiar al Serviciului Public de Gospodărire Urbana, Viorica Urs.

După o astfel de cerere urmează deplasarea pe teren a unei comisii de specialitate. „Două persoane din conducerea serviciului public de gospodărire Urbana se deplasează, se verifică situaţia şi se ia hotărârea dacă se taie sau nu”, a precizat Viorica Urs.

Sighetenii sunt rugaţi de către responsabilii serviciului Urbana să dovedească seriozitate atunci când fac astfel de cereri de tăiere a arborilor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.