• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 5 Aprilie , 2019

La București are loc conferința ministerială „Turismul durabil – Politici comune ale statelor membre ale UE”

Capitala României a devenit, astfel, principalul pol de dezbateri în domeniul turismului la nivel european cu ocazia organizării acestui important eveniment al Ministerului Turismului, care s-a desfăşurat sub egida Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. La eveniment participă alături de ministrul Turismului, Bogdan Trif şi experți din cadrul Comisiei Europene, dar și din țări ca Belgia, Bulgaria, Grecia, Danemarca, Finlanda, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovenia, Ungaria și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, alături de consilii județene, asociații și federații profesionale în turism.

„Turismul este un adevărat motor al dezvoltării economice, iar principalul obiectiv al Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene este de a menţine Europa în topul destinaţiilor turistice la nivel mondial. Pentru aceasta, însă, este nevoie de o adaptare a modului în care percepem turismul, mai ales în contextul digitalizării. Nu trebuie neglijat nici aspectul securităţii, un capitol important pentru turiştii care au nevoie să se simtă în primul rând în siguranţă în vacanţă, iar Europa reprezintă, în acest moment, o oază de linişte benefică dezvoltării turistice.”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Dan Carpov, șeful Biroului Informare Turistică din cadrul Consiliului Județean Maramureș, prezent la această conferință ministerială, a prezentat participanților atracțiile turistice din județul nostru, invitându-i să participe la cea de-a V-a ediție a Zilelor Maramureșului, care se va desfășura în intervalul 17 – 19 mai 2019.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.