• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 29 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Martie , 2024

Județul Maramureș, reprezentat la Comitetul Executiv al Asociației Europene a Regiunilor de Frontieră

Prima întâlnire din anul 2024 a Comitetului Executiv al Asociației Europene a Regiunilor de Frontieră (AEBR) s-a desfășurat online, în 1 martie, reunind membri din mai multe zone de frontieră ale Europei. Din partea județului Maramureș, la eveniment a participat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Alexandru Lazăr, în calitate de membru supleant în Comitetul Executiv al AEBR.

 

Agenda întâlnirii a inclus subiecte europene de actualitate, cu influență semnificativă asupra cooperării transfrontaliere. În deschidere, președintele AEBR, Karl-Heinz Lambertz, a trecut în revistă evenimentele care au avut loc în anul 2023 sub egida AEBR și a subliniat aprecierea unanimă față de eficiența discuțiilor și seriozitatea implicării organizațiilor membre care au găzduit anul trecut întâlniri ale AEBR.

 

Consiliul Județean Maramureș s-a afirmat îndeosebi prin găzduirea cu succes a întâlnirii Comitetului Executiv care s-a desfășurat în Maramureș, în perioada 8-9 iunie 2023. Prin această implicare organizațională deosebită și prin participarea activă la luarea deciziilor în cadrul AEBR, Maramureșul se remarcă printre regiunile de frontieră reprezentative la nivel european.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.