• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 19 Aprilie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 19 Februarie , 2021

Județul Maramureș, promovat în cadrul primei ediții virtuale a Târgului de Turism al României

Sub imperiul restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, manifestările tradiționale dedicate turismului autohton capătă o formă inedită. Târgul de Turism al României, un eveniment care se organiza bianual la București, în cadrul Romexpo, se desfășoară de această dată online, în perioada 18-21 februarie, 2021.

 

Păstrând tradiția anilor anteriori, Consiliul Județean Maramureș a răspuns afir­mativ invitației de promovare a patrimoniului turistic al județului și a pregătit un stand online, unde vizitatorii pot găsi o gamă variată de informații referitoare la atracțiile turistice din Maramureș. Din portofoliul pregă­tit nu vor lipsi rutele cultural-turistice, obiectivele emblematice, instituțiile de cultură, dar și promotorii artei populare din județul Maramureș, informații înglobate sub o formă atractivă, pe noul website www.visitmaramures.ro.

Deși nu vor putea fi întâmpinați în mod tradițional, cu bucate alese și momente artistice de mare valoare, cei care vor alege să treacă pragul virtual al porții spre tradiție se vor bucura și de această dată, de ospitalitatea și deschiderea specifică maramureșenilor. În decursul celor patru zile de târg, reprezentanții Consiliului Județean Maramureș vor sta la dispoziția participanților, fiind pregătiți să îi sprijine cu orice informație solicitată. Spațiul expo­zițional dedicat județului Mara­mureș poate fi vizitat la adresa https://virtual.targuldeturism.ro/
virtual/romanian-tourism-fair / 659 / booth/6821.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a punctat necesitatea implicării instituției pe care o conduce în creșterea atractivității turistice a județului. „Inițiativa participării la acest târg virtual este pe cât de provocatoare, pe atât de necesară, cu atât mai mult cu cât datele arată că turiștii aleg să se documenteze preponde­rent online cu privire la destinațiile de vacanță. Cred cu tărie că Maramureșul are toate datele pentru a deveni una dintre principalele destinații turistice ale României, iar administrația județeană va prioritiza acest demers, sub actualul mandat”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Spațiul expozițional dedicat județului
Maramureș poate fi vizitat la adresa
https://virtual.targuldeturism.ro/virtual/romanian-tourism-fair/659/booth/6821.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.