• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 17 Februarie , 2017

Judeţul Maramureş este prezent la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României 2017

Deschiderea oficială a ediţiei de primă­vară a Târgului de Turism al României 2017 a avut loc joi, 16 februarie 2017. Până duminică, 19 februarie, Romexpo găzduieşte cel mai mare eveniment au­toh­ton dedicat industriei turismului. Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din Ro­mâ­nia, Aso­ciaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, în calitate de partener strategic, Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România, Federaţia Patronatelor din Turismul Ro­mânesc şi Asociaţia Naţională a Turis­mului Rural, Ecologic şi Cultural.
Judeţul Maramureş este reprezentat, şi de această dată, de Consiliul Judeţean Mara­mureş, Ansamblul Folcloric Naţional Tran­silvania, dar şi de Primăria Muni­cipiului Sighetu Marmaţiei şi Primăria Onceşti. Momentele artistice oferite de Ansamblul Folcloric Naţional Transil­va­nia, preparatele culinare cu specific maramureşean, dar şi ofertele turistice au atras numeroşi turişti interesaţi de fru­museţile Maramureşului. Variantele de petrecere a Sărbătorilor Pascale în Mara­mureş, departe de agitaţia oraşelor, dar şi alte oferte de ocupare a timpului liber în mijlocul oamenilor autentici au fost pre­zentate celor mai importanţi turoperatori, precum şi agenţiilor de turism din ţară.

„Folosim orice oportunitate de a promova Maramureşul. Judeţul Maramureş, prin parteneriatul realizat cu Ministerul Turismului, nu poate lipsi de la evenimentele organizate de acest important partener. De data aceasta am încercat ca, la standul Maramureşului, să îmbinăm tehnica modernă cu elementele de cultură tradiţională şi gastronomie maramu­re­şeană. Acestea sunt pigmentate cu mo­mente de folclor autentic. Mulţumesc primarului comunei Onceşti, Matei Godja, pentru participarea la acest eveniment şi pentru modul în care îşi promovează localitatea. Mulţumesc şi reprezentanţilor Primăriei Sighetu Marmaţiei, care se află pentru prima dată alături de noi, că au venit la această ediţie a Târgului de Turism al României. Vreau să profităm la maxim de aceste zile în care găsim, în acelaşi loc, Ministerul Turismului, ­repre­zentanţi ai Patronatului din Turism, cei mai importanţi turoperatori şi agen­ţiile de turism din ţară”, a precizat Ioan Doru Dăncuş, vicepreşedinte al Con­siliului Judeţean Maramureş.

Standul Judeţului Maramureş a fost vizitat și de oficialităţi importante. Mircea – Titus Dobre, ministrul Turismului, a apreciat că reprezentarea judeţului Maramureş la manifestările de promovare a turismului reprezintă o componentă importantă, dar și faptul că, la această ediţie a Târgului de Turism al României, județul Maramureș se află în topul preferințelor vizitatorilor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.