• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 18 Septembrie , 2020

Jenant, mişeilor! Vaccinul anticovid: alegerile

Dom’le, mai țineți minte mitul potrivit căruia românii sunt cei mai deștepți și frumoși oameni de pe pământ? Ei bine, nu e mit, ci realitate. Bine, cu frumusețea e discutabil de când Mădălina Ghenea s-a mutat definitiv în Italia, dar la inteligență nu ne bate nimeni. În timp ce marile puteri se dau de ceasul morții să găsească vaccin și leac pentru coronavirus, pe bani foarte-foarte mulți, România drăguța nu doar că l-a găsit, dar l-a și folosit și evident, funcționează. Păi ce, altfel credeți că se organizau la noi alegeri? Adică „res­ponsabilii” noștri politicieni care ne-au închis în case două luni și ne amenințau că dacă nu suntem cuminți s-ar putea lăsa cu înmormântări, ar fi permis să ne punem noi în pericol?
Nuuuuu, evident. De cum s-a bătut în cuie data alegerilor, cum au început să curgă re­laxările, cum s-a aplatizat co­coașa pandemiei și s-au tocit „dinții de fierăs­trău” a evoluției coronavirusului. Restaurantele și barurile închise și menţinute așa la mult mai puține cazuri, au primit brusc undă verde să se deschi­dă. La fel și școlile. Și
s-a dat liber chiar și la ma­nifestări pu­blice, că deh, trebuie să glăsu­iască și candidații în fața cuiva. De asta spun eu că suntem deștepți, că altfel ar trebui să-i cataloghez pe guver­nanți ca fiind ipocriți, ires­pon­sabili și preocupați strict de profitul politic, ceea ce nu-mi permit eu, un biet cetățean cu mască.

O zicere din marketing spune că „dacă e gratis, produsul ești tu”. Așa că, dacă tot e pe bază de inteligență, zic să ne deșteptăm și noi, „produsele electorale”, și să cerem organizarea de alegeri lu­nar. Așa sigur stârpim molima!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.