• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 25 Mai , 2018

Jaf armat în Baia Mare

Zilele trecute a avut loc în Baia Mare un jaf armat la una din agențiile Băncii Transilvania. Doi indivizi au intrat în agenție, se pare că erau înarmați cu un pistol și sub amenințarea armei au sustras o sumă importantă de bani.

Poliția a fost anunțată prin sistemul de alertare și a intervenit la scurt timp, dar hoții au dispărut.
Știrea despre jaful armat din Baia Mare a apărut la scurt timp pe fluxul media național. O acțiune surprinzătoare pentru municipiul de pe Săsar. În Baia Mare nu au mai fost astfel de jafuri, după 1989.
A fost, în urmă cu mai mulți ani, jaful de pe Gutâi, drumul ce face legătura între Baia Mare și Sighetu Marmației. Un furt al unei mașini de valori, controversat și care a lăsat mai multe semne de întrebare. În Baia Mare a avut loc, tot cu mai mulți ani în urmă, o spargere la Muzeul de Mineralogie de unde s-a furat unul din exponatele de mare va­loare, o piatră în formă de bilă. Nici până astăzi nu se știe cine a furat bila, unde este…

Revenind la jaful de la bancă, se pare că cei doi au intrat în agenție cu cagule pe cap, aveau un pistol și o sabie. Au amenințat unul dintre clienții băncii și au sustras 100.000 de lei. Operațiunea ar fi durat patru minute. Angajații agenției au apăsat butonul de panică, dar când angajații firmei de pază au ajuns la agenție, hoții erau plecați. Ar fi fugit cu un scuter care a fost găsit abandonat pe o stradă și cu numere de înmatriculare false.
Poliția municipiului face cercetări, a fixat filtre la toate drumurile care ies din Baia Mare. Până în acest moment, Poliția din Maramureș nu a dat nici un comunicat referitor la cauză.
Miercuri, Banca Transilvania a dat un comunicat scurt.  
„La Agenţia BT Săsar din Baia Mare a avut loc astăzi un jaf în urmă căruia, din fericire, nu sunt victime. A fost sustrasă o sumă de bani, însă aceasta este asigurată. Echipa băncii a acţionat conform procedurilor dezvoltate pentru astfel de situaţii, iar agenţia este dotată cu sistem de securitate şi supraveghere video standard, avizat de Ministerul de Interne. Banca Transilvania acordă întregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile specifice de investigare”, se arată în comunicat.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.