• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 24 Mai 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 5 Mai , 2017

Ionel Bogdan, noul lider al PNL Maramureş

Zilele trecute au avut loc alegeri în filiala PNL Maramureş, în prezenţa liderilor liberali din Bucureşti. Astfel, se pune capăt perioadei de interimat la conducerea filialei. Peste 300 de delegaţi din toate organizaţiile locale au venit la Baia Mare şi contrar unor aşteptări, nu s-au certat, ci au ales în mod democratic preşedintele filialei, prim-vicepreşedintele, vicepreşedinţii şi membrii în Biroul Politic Judeţean.

 

Lucrările de alegeri au avut loc într-o sală de evenimente de la marginea Băii Mari, o alegere oarecum interesantă, dar organizatorii au explicat că nu au fost găsite condiţii optime în Baia Mare, respectiv sală mare cu dotările necesare unei astfel de manifestări şi posibilitatea de a lua masa delegaţii ce au venit din tot judeţul.
De la Bucureşti au fost preşedintele interimar, Raluca Turcan, candidaţii la şefia PNL, Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, alţi lideri din ţară.
Am încercat să vorbim cu Ludovic Orban despre alegerile maramureşene şi aşteptările conducerii centrale faţă de situaţia destul de încordată în ultima perioadă, din Maramureş.
Orban a acceptat să ne vorbească, dar era cu ochii după delegaţii maramu­reşeni, pe care îi saluta, iar doamnelor le săruta mâinile. Ne-a spus să îl aşteptăm până mai salută nişte delegaţi ce vor fi prezenţi şi la alegerile din Bucureşti, probabil. Nu a mai venit!
Liderul liberal nu dă doi bani pe ziariştii din provincie. De! Nu e ca în Bucureşti.
Dincolo de acest minuscul incident, lu­cră­rile s-au desfăşurat fără nicio problemă.

Pentru funcţia de preşedinte au participat Ionel Bogdan şi Dan Hotico. Cei doi şi-au prezentat platforma, Hotico în stilul său, mai umoristic, iar Ionel Bogdan pragmatic, la obiect.
A urmat votarea şi numărarea voturilor. Ionel Bogdan a câştigat detaşat ale­gerile, devenind preşedintele filialei PNL Maramureş.
Noul lider a spus că este onorat de po­ziţia pe care a obţinut-o şi a promis că va lucra pentru liberalii maramu­re­şeni.

„Este vorba despre o echipă formată din oameni profesionişti, o echipă formată din oameni cu experienţă. Sunt convins că această echipă, în formatul pe care
l-am ales, este şi va fi reprezentativă pentru următorii patru ani. Ne dorim să câştigăm alegerile europarlamentare, alegerile prezidenţiale, mai apoi locale şi parlamentare. După cum știţi, peste nu mai puţin doi ani de zile, vom avea succesiv patru tururi de alegeri. Mul­țumesc tuturor liberalilor maramureșeni care mi-au acordat votul și încrederea lor. Funcția de președinte al PNL Mara­mureș reprezintă o onoare, dar și o mare responsabilitate pentru mine. Ală­turi de fiecare membru al PNL Mara­mureș, voi munci pentru a reda încre­derea oamenilor în partidul nostru. Greul de-abia începe, așa că spor la lucru să avem!”, a spus Ionel Bogdan, noul lider al liberalilor maramureşeni.
Au fost aleşi prim-vicepreşedinţi Gavril Ropan şi Marinel Kovacs.

Vicepreşedinţii aleşi: vicepreședinte al departamentului de strategii și relații politice - Gheorghe Bîrlea, vicepre­ședinte al departamentului de imagine, comunicare relații cu mass-media și purtător de cuvânt - Bota Călin, vice­pre­ședinte al departamentului politici sociale, relații cu sindicate, patronate, organizații non-guvernamentale și gru­puri de cetățeni - Cerneștean Felician, departamentul politici economice, mediul de afaceri, dezvoltare regională și fonduri europene - Lazăr Doru, de­partamentul politici privind adminis­tra­ția publică, justiție, siguranță națională, ordine publică și siguranța cetățeanului - Niculescu Cristian Țâgârlaș, vicepre­ședinte al departamentului politici în educație, cercetare, cultură, minorități și sport - Ștețcu Toader, vicepreședinte al departamentului politici în sănătate - Deac Alexandru, vicepreședinte zona Nord - Oros Alexandru, vicepreședinte zona Sud - Ciceu Felician.

Biroul Politic Județean al PNL Mara­mureș este alcătuit din 18 membri, majoritatea primari. Aceștia sunt: Beuca Ioan, Bohotici Gheorghe, Bizău Simion, Mihalca Ștefan Vasile, Pașca Dorin, Gavriluți Ștefan, Ivaszuk Mihai, Petrovai Ion, Șimon Gavrilă, Tomșa Petru, Lucaci Dorin, Turcsin Ioan, Tătăran Gheorghe, Stan Gheorghe, Bude Ioan, Pașcu Ioan, Horj Emil și Pop Aurelia. Echipa este completată de asemenea și cu trezorierul filialei, în persoana lui Nemeș Mihai, primarul de la Călinești, și va mai fi completată în continuare cu secretarul general și se­cretarii general-adjuncți care vor fi desemnați în următoarea ședință a Biroului Permanent Județean.


După cum știţi, peste nu mai puţin doi ani de zile, vom avea succesiv patru tururi de alegeri. Mul­țumesc tuturor libe­ralilor maramureșeni care mi-au acordat votul și încrederea lor. Funcția de președinte al PNL Mara­mureș reprezintă o onoare, dar și o mare responsabilitate pentru mine. Ală­turi de fiecare membru al PNL Mara­mureș, voi munci pentru a reda încre­derea oamenilor în partidul nostru. Greul de-abia începe, așa că spor la lucru să avem!”.
Ionel Bogdan

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.