• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Noiembrie , 2016

Ionel Bogdan: „Cea mai bună soluţie pentru România este un guvern liberal condus de Dacian Cioloş”

Consiliul Naţional de Coordonare al PNL a votat, în unanimitate, propunerea ca Dacian Cioloş să fie susţinut de partid pentru funcţia de premier, la alegerile din 11 decembrie. Este o premieră în politica românească, deoarece niciun partid nu a mai susţinut, până acum, o persoană neînregimentată politic pentru o funcţie atât de importantă la nivelul executivului.

 

Prin această decizie, PNL demonstrează că a înţeles că un om integru, profesionist, care promovează competenţa şi susţine o guvernare în interesul cetăţeanului, valorează mai mult decât un carnet de partid şi poate fi susţinut în vederea continuării proiectelor de modernizare a ţării. 

 

,,Avem toate premisele pentru a câştiga alegerile generale. Avem ce ne trebuie pentru o Românie dreaptă. Avem dorinţa de schimbare, o listă de candidaţi noi, integri, profesionişti. Avem un program de guvernare perfect compatibil cu platforma lui Dacian  Cioloş. Avem un om onest ca propunere pentru prim-ministru”, a subliniat preşedintele PNL, Alina Gorghiu,  în cadrul reuniunii CNC.

Liderul PNL a vorbit şi despre echipa propusă, dar şi despre priorităţile guvernării. ,,Noi vorbim de antreprenoriat, despre familie, vorbim de locuri de muncă. Sănătate, educaţie, infrastructură, priorităţi fără de care România nu ar fi o Românie decentă.  PNL a înţeles dinamica societăţii civile. Prin schimbare, câştigăm încrederea”, a mai precizat Alina Gorghiu.

 

Dacian Cioloş: ,,Avem o şansă să câştigăm încrederea oamenilor”

 

Dacian Cioloş a fost primit cu mult entuziasm la reuniunea PNL, unde a fost votat, în unanimitate, ca  propunerea partidului pentru funcţia de prim ministru, după alegerile parlamentare. În  discursul său, el le-a vorbit liberalilor de platforma sa, despre proiecte, dar şi despre încrederea pe care o are în PNL, un partid care a înţeles nevoia de schimbare.

„Dumneavoastră sunteţi un partid politic care, din faza alegerilor locale, aţi acceptat să daţi totul schimbării. Aţi luat decizii. Pentru unii au fost decizii dureroase. Aţi renunţat la oameni care şi-au dedicat viaţa partidului. Aţi hotărât să faceţi acest pas. Să puneţi în faţă oameni noi, să aplicaţi criterii de integritate, nu doar pe hârtie. Aţi venit şi cu idei noi. Am convingerea că am putea lucra împreună. Am înţeles că multă lume care a renunţat să mai aibă încredere în politică ar putea fi regrupată pentru a susţine un proiect comun”, a declarat încrezător Dacian Cioloş.

 

Atât liberalii, cât şi Dacian Cioloş afirmă că Programul PNL şi Platforma România 100 sunt complementare, susţin modernizarea României şi o stare de normalitate în ţară.

 

Şeful liberalilor băimăreni este optimist

 

Preşedintele PNL Baia Mare, Ionel Bogdan, crede că acest parteneriat între PNL şi Dacian Cioloş, bazat pe principii sănătoase de guvernare, va fi unul câştigător pentru România.

 

„Cea mai bună soluţie pentru România este un guvern liberal condus de Dacian Cioloş. Venim în faţa românilor cu oameni oneşti, profesionişti şi cu o  guvernare bazată pe competenţă. Avem o strategie de dezvoltare pe termen lung, avem proiecte concrete şi suntem convinşi că românii vor aprecia coerenţa şi ne vor acorda încrederea lor”, susţine liderul liberalilor băimăreni.

 

Ionel Bogdan este convins că acest parteneriat va fi câştigător şi la nivelul Maramureşului, deoarece oamenii apreciază profesionalismul şi susţin proiectele iniţiate de guvernul Cioloş.

 

„Am umblat prin judeţ, m-am întâlnit cu oamenii şi am constatat cu bucurie că maramureşenii apreciază  proiectele începute de actualul executiv  şi doresc, în continuare, o guvernare bazată pe normalitate şi bun simţ.

Sunt optimist şi sunt convins că vom câştiga încrederea maramureşenilor la votul din 11 decembrie”.

Ionel Bogdan, preşedintele PNL Baia Mare

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.