• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 14 Decembrie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Februarie , 2018

Ioan Stegerean și Ioan Pasere, primarii de cinci stele ai Maramureșului

Lucrările celei de-a XXI-a sesiuni ordinare cu caracter jubiliar a Adunării generale se desfășoară sub Auspiciile Familiei Regale a României, deschi­derea oficială fiind asigurată de Alteța Sa Regală, Principele Radu. Cea de-a XXI-a sesiune ordinară a Adunării ge­nerale a A.Co.R. a avut loc în prezența a peste 500 de primari de comune din țară, membri ai asociației, dar și a re­ prezentanților Guvernului României.
Asociația Comunelor din România (ACoR) i-a premiat luni, 19 februarie 2018, pe edilii care au ajuns la al cincilea mandat, acordându-le trofeul „Primar de 5 stele”.
Județul Maramureș a avut doi laureați, respectiv primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegerean și primarul din Strâm­tura, Ioan Pasere. Titlurile, plachetele și diplomele au fost acordate în cadrul unei ceremonii organizate și au fost înmânate de către viceprim-ministrul Paul Stănescu, mi­nis­tru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
Potrivit site-ului oficial al Asociației Comunelor, titlul de „PRIMAR DE 5 STELE” se acordă primarilor comu­ne­lor din România, ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de cinci ori în această funcție. Cei doi primari ai Maramureșului au arătat că sunt onorați de această distincție care reprezintă re­compensa a 18 ani de muncă neîntre­rup­tă în fruntea comunităților pe care le administrează.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a ținut să îi felicite pe cei doi edili ai Mara­mu­reșului pentru întreaga activitate depusă de-a lungul a patru mandate și jumătate în fruntea primăriilor Fărcașa și Strâmtura, asigurându-i de faptul că, în executvul instituției județene vor găsi mereu un sprijin. „Transmit sincerele mele felicitări atât primarului comunei Fărcașa, Ioan Stegerean, cât și primarului din Strâmtura, Ioan Pasere, pentru aceste distincții care onorează și Maramureșul, dar și comunitățile pe care le reprezintă și le doresc mult succes în activitatea viitoare, asigurându-i de întregul meu suport în toate pro­iectele importante pentru comunele pe care le administrează. Atât în Fărcașa, cât și la Strâmtura, condițiile de viață ale locuitorilor au crescut considerabil sub mandatele celor doi primari deja veterani în această funcție, iar pro­iectele bune continua să fie implementate. Vorbim despre doi primari destoinici, care pot fi un exemplu pentru mulți dintre primarii Maramu­reșului”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.