• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 12 Mai , 2017

Ioan Doru Dăncuș: Aproximativ 40 de misiuni diplomatice au confirmat prezența la „Zilele Maramureșului – Haida, hai în Maramureș”

La finalul ședinței extraordinare de Consiliu Judeţean care a avut loc săptămâna trecută, a luat cuvântul Ioan Doru Dăncuș, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș, care este responsabil pentru organizarea evenimentului „Zilele Mara­mu­reșului – Haida, hai în Mara­mureș”, ediția a III-a.
 

Acțiunile încep joi, 18 mai 2017, și se întind pe parcursul a cinci zile, până marți, 23 mai. „La finalul săptămânii trecute am primit o vizită foarte importantă a reprezentanților Ministerului Turismului și ai Mi­nisterului Afacerilor Interne, stabilind detaliile privind participarea membrilor unor corpuri diplomatice la evenimentul din Maramureș. Avem până în prezent aproximativ 40 de confirmări din partea misiunilor diplomatice.
Ședința festivă a fost stabilită pentru vineri, 19 mai, la ora 10.30, după care va urma deplasarea în paradă la Muzeul de Etnografie, unde va avea loc deschiderea oficială a evenimentului. Gala Ambasadorilor a fost stabilită tot pentru ziua de vineri, 19 mai. În ceea ce privește turoperatorii invitați în județul nostru, în cele câteva zile pe care le vor petrece pe meleagurile maramureșene le vor fi prezentate cât mai multe obiective turistice”, a precizat vicepre­șe­din­tele CJ Maramureș, Ioan Doru Dăncuș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.