• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 18 Decembrie , 2020

Întrebări și răspunsurile lui Arafat:

- Ne putem face rezervări pentru vacanța la munte?
- Da, cu respectarea regulilor.
- Putem merge la colindat?
- Colindatul poate să fie cu trei persoane care merg de la casă la casă, dar sfatul este să evitaţi acest lucru, chiar dacă este o tradiţie. Mersul din casă în casă, intratul în mai multe case în aceeaşi zi, şi te duci, te întâlneşti cu cineva, mai stai un pic, mai scoţi masca în casă, mai ieşi, te mai duci la altcineva, riscul de infecţie creşte foarte mult şi pentru cei la care ai mers tu, şi pentru tine, care ai intrat în mai multe case.
- Se menține carantina de noapte?
- Da. Regulile sunt clare. Sunt făcute ca să diminueze contactul. Cei care nu respectă, cei care vor ieşi, cei care vor intra în contact cu mai multe persoane se pun pe ei în pericol şi pe membrii familiilor lor. Recomandarea este să se evite aceste acţiuni. Putem să ne bucurăm foarte bine şi de Anul Nou, dar respectând unele reguli în cursul acestui an.
- De Revelion, românii trebuie să stea în casă?
- Da, în casă sau în apropierea casei. Toate limitările care au fost până acum rămân mai departe, adică totul în limita limitărilor care au fost. Dacă vorbim de petreceri de sute de oameni, de mii de oameni în stradă, nu. Asta este clar că nu.
- Se poate ieși în fața blocului?
- Se pot pune multe ipoteze. Re­gulile sunt clare. Cei care intră în contact cu multe persoane se pun în pericol pe ei și pe ceilalți. Ne putem bucura de Anul Nou respectând regulile.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.