• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 20 Ianuarie , 2017

Întâlnire pe tema punctului de trecere a frontierei Piatra- Teceu Mic/Vişcovo

Joi, 12.01.2017, prefectul judeţului Maramureş, Sebastian Mihai Lupuţ, a participat la o întâlnire de lucru cu reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Frontieră Sighetu Marmaţiei, ai Biroului Vamal de Frontieră Sighet şi ai primăriei Remeţi, privind înfiinţarea punctului de trecere a frontierei Piatra - Teceul Mic/Vişcovo.
Această întâlnire a avut loc ca urmare a adresei Ministerului Afacerilor Exte­r­ne, prin care a solicitat Biroului Vamal de Frontiera Sighet şi Inspectoratului Teritorial de Frontieră Sighetu Mar­maţiei, punctele de vedere cu privire la deschiderea punctului de trecere a frontierei Piatra - Teceu Mic (Români) - Vişcovo (Ucraina).
De asemenea, acest proiect a fost prezentat de prefectul Sebastian Mihai Lupuţ şi în cadrul întâlnirii de lucru interinstituţională de la sediul Ministe­rului Afacerilor Externe din luna de­cembrie.

Grupul de lucru reunit joi, 12.01.2017, în localitatea Piatra - Teceu Mic, a abordat discuţii referitoare la pro­blemele de insfrastructură, echipamente şi resurse umane în vederea asigurării funcţionalităţii punctului de trecere a frontierei româno - ucrainene care se doreşte a fi deschis.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.