• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 22 Iulie , 2014

Infrastructură modernă în zona Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei

Priveliştea din faţa Policlinicii Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei este cu totul alta după ce au fost finalizate cele două parcări, s-a turnat un nou covor asfaltic, s-au montat borduri noi, iar copacii bătrâni şi putrezi au fost înlăturaţi. Primarul Ovidiu Nemeş a făcut recent o vizită de lucru în zonă, pentru a vedea care este calitatea lucrărilor şi ce ar mai fi de făcut pentru a crea condiţii optime cetăţenilor.

Lucrările au început încă din luna mai. S-a intervenit atât pe strada Avram Iancu, cât şi pe Pintea Viteazul, acolo unde în primă fază au fost create noi locuri de parcare. În total aproape 100 de metri au fost transformaţi în nu mai puţin de 35 de locuri de parcare. Nu sunt deloc puţine, ci un număr consistent pentru a-i deservi pe sighetenii care vin la spital şi au nevoie de un loc de parcare.

 

„E o idee pe care am avut-o de foarte mult timp, aceea de a amenaja parcarea din faţa spitalului, fiind o zonă care în timp a fost lăsată vitregită, adică fără investiţii. Acestea se impuneau, pentru că toată lumea care venea la spital avea o mare problemă cu parcarea maşinii iar astăzi avem parcarea aproape plină, lucru care până acum nu era posibil şi totuşi maşinile acestea erau în zona spitalului, fie pe trotuare, fie pe zone verzi, eu cred că n-a făcut decât un lucru normal, să amenajăm o parcare pentru cei care vin”, a declarat edilul local Ovidiu Nemeş.

 

Alături de spital, municipalitatea va contribui cu fondurile necesare şi la următoarele lucrări care vor fi executate. 

Pe toată perioada lucrărilor, primarul Ovidiu Nemeş s-a asigurat de bunul mers al lucrărilor şi totodată a venit cu idei noi, pentru ca zona să fie cât mai bine amenajată în favoarea sighetenilor. Din acest motiv, lucrările vor continua şi în perioada imediat următoare.

 

„Din ce bănuţi avem, s-au străduit să facă lucruri bune şi trainice. Ca să fiu mulţumit e cam greu, şi cei de la Urbana ştiu lucrul acesta. Am venit de două ori şi am schimbat sensul şi ideea de proiect aici. Îmi place să ştiu fiecare lucru în amănunt şi cred că amprenta pe care mi-o pun e una consistentă şi din prisma experienţei pe care eu o am. Într-un final va ieşi bine, deoarece şi pe zonele verzi vom crea locuri de odihnă pentru cei care vin pe picioare la spital, nişte băncuţe care trebuie amplasate în această zonă şi pe care le vor executa în perioada următoare”.

Pe de cealaltă parte, conducerea Spitalului Municipal Sighet caută soluţii pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale.

 
 

„E o investiţie pe care am făcut-o noi, primăria, nu ne vom opri aici, avem de gând să ne mai mobilizăm şi în zona din faţa spitalului, urmează spitalul să-şi facă investiţiile pe care le are deja într-un grafic de execuţie a lucrărilor, cu schimbarea tâmplăriei şi toate celelalte lucrări şi eu spun că încet, încet şi spitalul va avea o altă faţă şi condiţii bune pentru sigheteni”.

Ovidiu Nemeş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.