• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 20 Martie , 2020

Îndemn la „Liturghie după Liturghie”, al Preasfințitului Părinte IUSTIN, Episcopul Maramureșului și Sătmarului

Iubiți părinți și păstori de suflete,

În această perioadă grea și greu de traversat de către mulți cre­dincioși, noi, slujitorii lui Dumnezeu, suntem chemați să dăm dovadă de măsură în toate și să arătăm care este calea de urmat.

În consecință, pe lângă Litur­ghia Euharistică pe care o săvâr­șim în duminici și sărbători și rugăciunile pe care le înălțăm pentru popor, în restul zilelor săptămânii să facem mai multă filantropie creștină. Astfel, vom săvârși „Liturghia după Litur­ghie”, sau vom împlini deviza „nici o Liturghie fără Filantro­pie”, cum spune Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.
Drept urmare, vă îndemnăm, ca la nivelul fiecărei Parohii pe care o păstoriți, să alcătuiți echi­pe de voluntari creștini, în special tineri, care să vină în întâm­pinarea celor izolați la domiciliu datorită situației prin care trecem sau izolați din cauza bătrâne­țelor, oferindu-vă să le faceți cumpărăturile necesare: alimen­te, medicamente și produse igienico-sanitare, pe care să le primească acasă ca un dar al dragostei creștine și în semn de solidaritate al întregii comu­nități.
Făcând astfel veți deveni îngeri salvatori trimiși de Dumnezeu să-i ajute să treacă prin această perioadă grea, uneori la marginea graniței dintre viață și moarte.
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.