• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 29 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Martie , 2024

Inaugurarea Centrului de Comandă Integrat pentru Situații de Urgență - COMAND Maramureș

 În urma eforturilor echipei liberale, conduse de Ionel Bogdan, a fost asigurată o finanțare de 2,8 milioane de euro pentru realizarea acestui proiect important. Centrul a fost construit într-un timp record de doar 6 luni. Instituțiile care beneficiază de acest centru sunt Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheoghe Pop de Băsești”, STS - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Ambulanța, Poliția și Jandarmeria.

Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, le-a oferit plachete liderilor structurilor pentru situații de urgență și protecție civilă, în semn de apreciere pentru eforturile și dedicarea pe care, alături de echipele lor, le depun pentru gestionarea situațiilor de urgență la nivelul județului.
La eveniment au participat și Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș, Hendea Anca , secretar de stat în cadrul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Doru Lazăr, vicepreședinte al CJ Maramureș, Gabriel Ștețco, administrator public al județului Maramureș și Oros George Alexandru, managerul Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.
Investim în sănătate! Protejăm maramureșenii!
Florin Alexe, Deputat PNL Maramureș
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.