• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 02 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Martie , 2024

Inaugurare YMCA Hub în Baia Mare

Este un moment de mare bucurie și împlinire pentru comunitatea noastră, în 2 martie 2024 am celebrat 20 de ani ai Federației YMCA în România și 105 ani de YMCA în țara noastră. Au trecut ca o clipă, pentru că am fost o echipă și o familie cu care am construit și am modelat, în primul rând, destine. Atunci când privim lungul șir al tinerilor care au crescut alături de noi, inimile noastre se umplu de bucurie.

 

Cu această ocazie, împreună cu distinșii oaspeți  Sanvee Madjri Carlos - secretarul general al World YMCA și Juan Simoes Iglesias, secretarul general al YMCA Europe - am  inaugurat YMCA Hub, un spațiu sigur dedicat învățării, socializării, dezvoltării și integrării pentru toți cei din comunitatea noastră - copii, tineri, adulți, seniori, români și ucraineni, realizat cu sprijinul YMCA Europe și The Y(SUA).

 

YMCA Hub nu este doar un spațiu, ci un angajament față de viitorul nostru comun. Aici vom continua să construim punți între generații, între culturi și între visuri.

 

Suntem recunoscători tuturor reprezentanților autorităților publice locale, județene și naționale - Ionel Bogdan - președintele Consiliului Județean Maramureș, Dăncuș Ioan Doru - viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Baia Mare, Eniko Krizsanovszki - subprefectul județului Maramureș, Anca Hendea -secretar de Stat la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Radu Trufan  -vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș,  Brian Cristian - deputat în Parlamentul României, Mihaela Oana Oșanu - director executiv al AJOFM Maramureș, Marian Sitar - asociat senior pentru Protecția Copilului -  tuturor prietenilor și colegilor din sectorul non-guvernamental din Maramureș și Satu Mare, reprezentanților mediului de afaceri, suporterilor, prietenilor, părinților, seniorilor, tinerilor și copiilor pentru parteneriatul  dezvoltat și întreg sprijinul acordat în toți acești ani.

 

Felicitări și mulțumiri tuturor colegilor din organizațiile YMCA din România - YMCA Baia Mare, YMCA Cavnic, StudentPlus Timișoara, Asociația Young Initiative,  IKE, YMCA Arad - care zi de zi, cu dăruire și profesionalism, lucrează pentru îndeplinirea misiunii YMCA - dezvoltarea holistică a tinerilor, împuternicirea lor și pentru implicarea în comunitate.

 

Mulțumiri alese tuturor actorilor comunitari care ne-au sprijinit în acest demers - revista Nord Literar, TRU Training SRL, Ionuț Borota, SPAU, Augustin Albu, Asociația ASSOC, The Buffet, Villa 1901, Casa Olarului, Amideco, Mihai Kovacs Ross, Andrey Music TV, Andrei Sirchenko.

 

Ne-am bucurat să îi avem alături pe dragii noștri colegi - Victoria Trofimova (Ucraina) - consultant YMCA Europe și Dumitru Roibu - președinte al YMCA Moldova (Republica Moldova), împreună cu tânăra lui echipă.

 

Recunoștință echipei de organizare - membri ai Consiliului Director, staffului  Biroului național, echipei de voluntari, care s-au dedicat trup și suflet pentru YMCA.

Spațiul pe care l-am inaugurat este o etapă, o dorință arzătoare împlinită și un pas pentru viitoarele proiecte. Vă așteptăm alături de noi!

 

Antoniu Nyerjak - președinte Cavnic YMCA și membru în boardul național YMCA ROMÂNIA.

 

  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.