• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 25 Octombrie , 2016

Inaugurare Centrul de Transfuzii Sanguine Maramureş

În data de 20 octombrie, începând cu ora 16.00, va avea loc inaugurarea lucrărilor de la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureş.

 

Acest eveniment vine ca realizare a unui obiectiv din cadrul campaniei de donare de sânge „Donează sânge, salvează vieţi”, susţinută de clubul Rotaract Baia Mare T.E.A.M. prin care acesta îşi propune, pe de o parte, să crească numărul donatorilor de sânge din judeţ şi, deopotrivă, să asigure necesarul de sânge mai întâi la nivel local şi judeţean şi, pe termen lung, naţional. Pentru a fi mai aproape de scopul anterior declarat, proiectul de renovare a centrului de transfuzii îşi doreşte să contribuie la sentimentul de siguranţă pe care cetăţenii trebuie să îl aibă în momentul donării.

Totodată, resursele materiale, care au făcut posibile lucrările de renovare, au venit în urma balului caritabil „Balul Inimilor”, realizat în luna februarie a acestui an, precum şi din partea altor sponsori, parteneri şi a echipei de designeri care au gândit noua faţadă a centrului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.