• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 Aprilie , 2019

În Târgu Lăpuș a avut loc „Întâlnirea Meșterilor Populari din Țara Lăpușului”

În cursul zilei de joi, 11 aprilie 2019, Primăria orașului Târgu Lăpuș în colaborare cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Târgu Lăpuș și Reprezentanța Baia Mare din cadrul Ministerului Turismului au organizat, la Casa de Cultură „Vasile Grigore Latiș” din localitate, evenimentul „Întâlnirea Meșterilor Populari din Țara Lăpușului”.

 

Consiliului Județean Mara­mureș a fost reprezentat de consilierii Raluca Costaș și Marius Mure­șan, reprezentanți ai Biroului de Informare Turistică din cadrul Servi­ciului Relații Publice.
­
De asemenea, au fost prezenți Ma­riana Lupșe, reprezentantul Ministerului Turismului în județul Maramureș, dar și Marius Marian, reprezentantul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș.

În cadrul „Întâlnirii Meșterilor Populari din Țara Lăpușului” au fost prezentate posibilitățile de valorificare a meșteșugurilor tradiționale din zonă, iar participanților li s-a prezentat metodologia de obținere a legitimației de meșter popular. Evenimentul s-a încheiat cu o expoziție de produse tradiționale specifice Țării Lăpușului, o veritabilă demonstrație de măiestrie și îndemânare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.