• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Aprilie , 2016

ÎN SPRIJINUL SIGHETENILOR: A început campania de consultaţii gratuite „PNL are grijă de sănătatea ta”

PNL are grijă de sănătatea sighetenilor şi acum, la început de primăvară. Aceştia pot beneficia de consultaţii oftalmologice gratuite, pot să îşi măsoare tensiunea oculară, să li se determine dioptriile, dar şi să îşi achiziţioneze o pereche de ochelari în cazul în care sunt depistate probleme. Aceeaşi firmă din Bucureşti cu care PNL Sighet colaborează de ani de zile se află în această perioadă în municipiu şi le oferă toate aceste posibilităţi persoanelor interesate.

 

 

Campania de consultaţii gratuite a demarat astăzi şi se va desfăşura până în 13 aprilie la sediul PNL din municipiu. Campania li se adresează tuturor celor care doresc să prevină apariţia problemelor oftalmologice, precum celor care se ştiu deja cu probleme de vedere.

„Vreau să salut această firmă din Bucureşti cu care noi colaborăm de ani de zile şi care este din nou alături de noi, sighetenii, şi ajută să se realizeze în continuare acest proiect al nostru, „PNL are grijă de sănătatea ta”. Este foarte important deoarece acest proiect are un mesaj pentru cetăţeni, acela că este mai uşor să previi decât să te îmbolnăveşti”, a arătat Maria Kormoş, copreşedinte OFL Sighetu Marmaţiei.

 

Medicii veniţi din capitală dispun de aparatură de ultimă generaţie. Consultul durează doar câteva minute, rezultatul este primit pe loc, iar cei interesaţi pot să-şi achiziţioneze ochelarii direct de aici. Astăzi au trecut pragul sediului PNL din centrul municipiului zeci de sigheteni. Specialiştii atrag atenţia asupra faptului că astfel de consultaţii sunt recomandate o dată pe an.

 

„Consultaţiile sunt foarte importante şi trebuie să le facem anual pentru a depista dacă sunt sau nu probleme şi să le prevenim din timp, ca să nu ajungem la probleme mult mai grave. Consultaţiile sunt gratuite pentru toţi doritorii, iar pe lângă asta dispunem şi de aparatură pentru măsurarea tensiunii oculare. Totodată facem şi determinări de dioptrii”, a declarat inginerul optometrist Ileana Iordan.

 

Sighetenii au şi posibilitatea de a-şi achiziţiona ochelari la preţuri reduse, chiar şi în două rate. Sunt aşteptaţi în număr cât mai mare şi sunt invitaţi să participe cu încredere datorită experienţei din anii precedenţi, când PNL Sighet împreună cu aceeaşi firmă au mai oferit această şansă tuturor.

„Îi aşteptăm pe toţi sighetenii aici, la sediul PNL din centrul municipiului, strada Piaţa Libertăţii, nr.41, nu la Centrul Cultural, cum era trecut pe afiş. Le recomandăm să vină cu toată încrederea pentru că există un precedent de trei ani pentru această firmă şi pentru aceste consultaţii. Vreau, de asemenea, să precizez faptul că noi nu am avut reclamaţii niciodată în urma acestor consultaţii”, a mai declarat copreşedintele OFL Sighet, Maria Kormoş.

 

Consultaţiile gratuite se pot face până în data de 13 aprilie, între orele 09:30 şi 16:00, la sediul PNL din centrul oraşului.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.