• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 21 Aprilie , 2017

„Îmi doresc să rămânem în continuare o echipă, care lucrează împreună pentru binele comunităţii”

Reporter: Care este stadiul investiţiei de la fabrica UAC Europe din Dumbrăviţa?
Daniel Vărzaru: Am reuşit să finalizăm investiţia în extinderea secţiei Extru­ziuni, noua presă a fost montată. De asemenea, a fost montată o nouă cabină automată de vopsire. Practic, în acest moment, investiţia se află în faza finală. Avem peste 1170 de angajaţi şi ne bucurăm că, împreună, echipa UAC Europe a reuşit să mai construiască o etapă de succes. Prin munca, dăruirea şi implicarea fiecăruia dintre noi, UAC Europe este un lider puternic, apreciat în domeniul său de activitate, un angajator model şi un etalon de implicare în comunitate. Ne dorim să continuăm această dezvoltare şi perfecţionare continuă, să devenim mereu mai buni: cel mai bun angajator din România şi compania cu cea mai rapidă şi totodată durabilă dezvoltare din ţară. 

Reporter: Care este următorul proiect de investiţii pentru UAC Europe?
Daniel Vărzaru: Odată finalizată această etapă de extindere şi dezvoltare a investiţiei de la Dumbrăviţa, urmă­torul proiect pe care ne vom focaliza va fi amplasat la locaţia din apropierea Aeroportului Internaţional Baia Mare, iar construcţia va începe anul acesta.

Reporter: Vorbiţi mereu despre echipa UAC Europe. Cum reuşiţi să coalizaţi această echipă şi ce proiecte are compania în domeniul resurselor umane?
Daniel Vărzaru: Cred că ceea ce leagă echipa UAC Europe este încrederea şi sprijinul reciproc, dorinţa de dezvoltare şi totodată certitudinea şi mândria că succesul UAC Europe este succesul personal şi de echipă al fiecăruia dintre cei peste 1170 de angajaţi. Pe lângă proiectele tradiţionale cu licee şi universităţi, mă bucur că, din acest an, vom avea o şcoală profesională în co­muna Dumbrăviţa, care va instrui tine­rii în două specializări căutate în cadrul companiei noastre. Astfel, vom avea posibilitatea de a avea contact cu vii­torii angajaţi încă de pe băncile şcolii, iar tinerii vor avea o şansă în plus pentru un loc de muncă stabilit şi care oferă posibilităţi de dezvoltare. De asemenea, ne dorim instruirea continuă a perso­nalului nostru, de aceea unul dintre proiectele noastre de viitor vizează cons­trucţia unui campus de training pentru angajaţii UACE.

Reporter: În ce proiecte locale se im­plică UAC Europe în acest an?
Daniel Vărzaru: Continuăm proiectele tradiţionale din anii anteriori: activităţi extraşcolare, susţinerea unor evenimente locale, campanii în domeniul sănătăţii etc. În perioada următoare va avea loc o nouă ediţie a Olimpiadei Fisculaşului, apoi concursul de reciclare. Ziua copilului va fi sărbătorită, ca în fiecare an, cu desene pe asfalt şi cross-ul UAC  Europe. Nu vor lipsi nici taberele de vară şi susţinerea noastră pentru Zilele comunei şi alte evenimente locale importante. Mă bucur că un proiect local la care ne-am adus aportul, respectiv terenul sintetic de sport, a fost finalizat. De asemenea, în această perioadă se lucrează la proiectul modernizării iluminatului stradal în această zonă, un proiect foarte util, care va creşte siguranţa cetăţenilor. Ca şi anul trecut, vom construi un loc de joacă pentru copii, într-unul din satele comunei. De asemenea, vom sprijini şcoala, primăria, cultele în toate pro­iectele importante.

Reporter: Un mesaj cu ocazia anive­r­sării a 150 de numere a GAZETEI de Dumbrăviţa?
Daniel Vărzaru: Încă de la demararea investiţiei în comuna Dumbrăviţa, UAC Europe şi-a dorit să fie aproape de comunitatea locală, să-i cunoască nevoile, potenţialul şi, mai ales, oame­nii. Acesta a fost şi motivul pentru care susţinem GAZETA de Dumbră­viţa  de 150 de numere şi ne bucurăm că, în acest timp, a reuşit să câştige încrederea şi aprecierea dumbră­viţe­nilor. Această longevitate arat[ că atât revis­ta, cât şi susţinerea noastră au trecut testul timpului, s-au consolidat ca pro­iecte şi au devenit parte a comu­nităţii locale, demonstrând, încă o dată, că toate proiectele UAC Eu­rope sunt durabile.
Acum, la ceas aniversar, aş dori să mulţumesc în­tregii comunităţi locale pentru colaborare, deschidere şi, mai ales, pentru prietenia lor. Îmi doresc să rămânem, în continuare, o echipă care lu­crează împreună pentru binele co­munităţii.         

 


„Prin munca, dăruirea şi implicarea fiecăruia dintre noi, UAC Europe este un lider puternic, apreciat în domeniul său de activitate, un angajator model şi un etalon de implicare în comunitate. Ne dorim să continuăm această dezvoltare şi perfecţionare continuă, să devenim mereu mai buni: cel mai bun angajator din România şi compania cu cea mai rapidă şi totodată durabilă dezvoltare din ţară”. 

Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.