• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Decembrie , 2016

,,Îi chem pe tineri să voteze, pentru că ei au puterea de a schimba România în bine!” - IONEL BOGDAN, candidat PNL pentru Camera Deputaţilor

Ionel Bogdan este cel mai tânăr candidat al PNL pe listele pentru Maramureş. Cu o experienţă de 11 ani în partid, perioadă în care a urcat pas cu pas treptele politicii, de la preşedinte de organizaţie de tineret în Dumbrăviţa natală, până la vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedinte al organizaţiei PNL Baia Mare, Ionel Bogdan crede în şansa tinerilor de a schimba lucrurile şi de a croi o ţară din care românii să nu îşi mai dorească  să plece în căutarea unei vieţi mai bune.

 

 

Ne apropiem de finalul campaniei electorale. Cum aţi simţit această campanie, cum v-au întâmpinat oamenii pe stradă?

 

 

Campania a fost un prilej extraordinar pentru mine să constat că oamenii au încredere în tineri şi îşi doresc să fie reprezentaţi de tineri. Acest sentiment l-am găsit şi la locuitorii din Oarţa de Jos, şi la Şugatag, la Bicaz sau în Baia Mare. Maramureşenii îşi doresc o viaţă mai bună pentru ei şi familiile lor aici, acasă, şi au încredere că tinerii le pot readuce copiii acasă. Ştiu ce înseamnă să fii plecat de lângă familie şi prieteni, să cauţi un trai mai bun, am trăit experienţa aceasta şi ştiu cât de greu este.

Şi mai ştiu că tinerii nu se vor întoarce acasă, oricât de greu le este printre străini, până ce nu vor putea câştiga şi aici un venit care să le asigure un trai decent. Aceasta este provocarea mea ca om politic² să contribui la crearea de locuri de muncă bine plătite aici, în Maramureş.

 

Despre ce proiecte le-aţi vorbit oamenilor în această campanie ?

 

În această campanie, nu doar am vorbit, i-am şi ascultat pe oameni, cu problemele şi nevoile fiecăruia.

Cu tinerii am vorbit despre dezvoltarea turismului în Maramureş, dar şi despre păstrarea tradiţiilor şi obiceiurilor noastre, care pot fi cel mai bun magnet pentru străinii dornici să experimenteze turismul rural, tradiţional. Am discutat şi cu micii producători despre un brand tradiţional maramureşean, sub care să se vândă toate produsele noastre, de la horincă, la cârnaţi, plăcinte etc.

Am vorbit despre măsuri pentru susţinere economică, de subvenţii în agricultură, de cadastrare gratuită, dar şi de pensii şi alocaţii pentru copii.

 

Problemele oamenilor sunt diverse, dar, în general, majoritatea îşi doresc o viaţă mai bună pentru familiile lor şi şansa de a rămâne acasă, în aceste locuri binecuvântate de Dumnezeu.

Despre aceste lucruri am discutat în această campanie şi nu am venit cu promisiuni pe care ştim că nu le putem onora. Trebuie să fim cinstiţi cu oamenii şi cu promisiunile pe care le facem.

 

Ce mesaj aveţi pentru alegători acum, la final de campanie?

 

În primul rând, îi îndemn pe toţi maramureşenii să meargă la vot pe 11 decembrie.  Doar aşa putem arăta că ne pasă de viitorul nostru şi al copiilor noştri. Îi chem, de asemenea, la vot, în mod special, pe tineri şi le cer să aibă încredere că schimbarea stă în puterea lor şi o pot face pe 11 decembrie. Viitorul nostru, al tinerilor, este aici, acasă, şi de aceea îi îndemn pe toţi să mergă şi să-i voteze pe cei care sunt pregătiţi să lupte pentru acest viitor. Sunt convins că alături de colegii mei din PNL, şi de maramureşeni, vom reuşi să facem din acest colţ de ţară nu doar un loc căutat de turiştii din ţară şi din străinătate, dar şi un loc în care fiecare dintre noi să ne simţim acasă şi să ne dorim să ne creştem aici copiii şi nepoţii. 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.