• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 3 August , 2018

Guvernul României a alocat încă 1,1 milioane de lei pentru reabilitarea infrastructurii locale distruse de inundații în Maramureș

Potrivit declarațiilor oferite de Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Mara­mureș au fost luate în calcul doar cererile de ajutor depuse pentru drumurile comunale clasificate.

„Consiliul Județean Maramureș va ana­liza, în perioada următoare, oportunitatea alocării unor sume de bani din rezerva la dispoziția instituției județene pentru refacerea celorlalte categorii de drumuri care au suferit distrugeri. Este vorba despre ulițele din Oarța de Jos, Poienile Izei, Cupșeni și Cernești. Guvernul alocă Maramureșului a doua sumă de bani în ultimele două săptă­mâni, după cele 2,5 milioane de lei acordați pentru înlăturarea efectelor ca­la­mităților naturale pe drumurile județene.
Aducem mulțumiri Guvernului Ro­mâniei, premierului Viorica Dăncilă și ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Paul Stănescu pentru sprijinul arătat și pentru sus­ținerea pe care o acordă județului Maramureș în momentele cele mai grele”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Suma de peste 2,4 milioane de lei a fost deja alocată pentru tronsoanele de drum județean DJ 184 B Preluca Noua - Codru Butesii, DJ 108 P Oarța de Sus – Bicaz, DJ 186 D Poienile Izei, DJ 109 U Băiuț, DJ 184 B Ciolt și DJ 171 A Suciu de Sus. Potrivit președintelui Consiliului Județean Maramureș, suma totală solicitată Guvernului alături de prefectul județului, Vasile Moldovan a depășit cinci milioane de lei și este necesară pentru refacerea infrastructurii în Oarța de Jos, Mireșu Mare, Bicaz, Poienile Izei, Cupșeni şi Cernești.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.