• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 04 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 25 Noiembrie , 2016

Gheorghe Şimon (PSD): Fanarioţii de la Bruxelles vs România profundă

Deputatul PSD Gheorghe Şimon, candidat pentru un nou mandat în Parlamentul României la alegerile din 11 decembrie 2016, face un atac dur la adresa actualului Guvern, despre care susţine că reprezintă interesele unui grup care locuieşte în vilele din centrul Bucureştiului şi care vrea să beneficieze de toate avantajele puterii.

 

„Aceşti fanarioţi ai Bruxelles-ului, aceşti arendaşi corporatişti au, acum, în mână resursele României. Iohannis le-a dat Guvernul în arendă, iar de la beneficiile guvernării este exclusă majoritatea românilor: angajaţii în întreprinderi şi în servicii, agricultorii, profesorii etc., oamenii care trăiesc în România profundă, majoritatea tăcută a românilor. Creşterea economică se varsă în buzunarele lor, în timp ce românii trebuie să continue să muncească pe doi bani. Modestia lui Cioloş şi vorba tărăgănată a lui Iohannis maschează dispreţul imens al acestui grup faţă de majoritatea românilor. Maramureşul este, de asemenea, unic. De-a lungul istoriei au fost imperii care au încercat să cârmuiască meleagurile noastre şi care le-au interzis strămoşilor noştri credinţa şi valorile autentice însă nu au reuşit să ne ia obiceiurile, maramureşenii fiind dintotdeauna oameni cu coloana vertebrală dreaptă”, susţine deputatul Gheorghe Şimon.

 

 

Reprezentantul PSD Maramureş arată că românii trebuie să muncească pe doi lei pentru ca ei să câştige milioane de euro, iar România trebuie să privatizeze sistemul de sănătate şi de învăţământ pentru că cei care ne conduc în acest moment frecventează oricum spitalele şi şcolile din străinătate. „Drepturile omului sunt un lux pe care numai ei şi-l permit. Ei sunt imuni la acţiunea instituţiilor. Ei au preşedintele lor, guvernul lor, stăpânesc economia şi îşi transferă profiturile în străinătate, dar se declară anti-sistem. Este cea mai oribilă minciună, prin care vor să-i păcălească pe români. Ei sunt sistemul împotriva căruia luptă PSD, împreună cu majoritatea românilor. În acest moment, puterea politică şi a principalelor instituţii este concentrată într-o singură parte. Preşedintele, şeful Guvernului, şefii altor instituţii reprezintă aceleaşi interese. Sunt interesele sistemului, care vrea să pună mâna pe toată România. PSD este singura forţă care se opune acestui sistem.  Românii vor avea de ales între cei care le reprezintă interesele şi o minoritate străină de România”, este de părere deputatul social-democrat de Maramureş, Gheorghe Şimon, candidat pentru un nou mandat la alegerile parlamentare.

 

 

Deputatul PSD a arătat că acest Guvern a avut zero realizări şi îşi motivează declaraţia, în ciuda a ceea ce spun miniştrii, prin faptul că românii văd în propriile buzunare că guvernarea Cioloş nu a produs nimic bun. „Starea actuală nu poate continua, iar România are nevoie de un nou guvern după alegerile din acest an. Voinţa oamenilor de schimbare a guvernului zero va trebui respectată. Guvernul Dacian Cioloş, susţinut de Klaus Iohannis, PNL-PDL şi USR este de fapt o întrupare a sistemului care a oprit dezvoltarea în România, ani de zile. Românii nu mai pot fi minţiţi. Este timpul ca la Palatul Victoria să se instaleze un guvern care să ţină piept pornirilor anti-constituţionale şi a celor anti-clasă de mijloc, pe care actuala putere le întrupează”, a conchis Gheorghe Şimon, candidatul PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

 

 

 

Comandat de PSD Maramureş. Executat de New Media S.R.L. CUI MANDATAR FINANCIAR 11160007

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.