• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 3 Decembrie , 2012

Gheorghe Şimon, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, susţinut de primarii din Colegiu

„Contează pe mine! Contez pe votul tău! Prin această candidatură mă pun în slujba cetăţenilor şi a administraţiilor locale. Candidez pentru că vreau mai mult pentru localităţile din colegiu, vreau mai mult pentru Maramureşul voievodal. Am forţa necesară pentru a câştiga acest mandat, iar victoria va fi a comunităţilor”, a declarat Gheorghe Şimon, candidat USL pentru funcţia de deputat în Colegiul uninominal nr. 5.

 

În prima parte a campaniei electorale, Gheorghe Şimon, candidat USL pentru funcţia de deputat în Colegiul uninominal nr. 5, a fost prezent în mijlocul alegătorilor, pentru a discuta despre ceea ce aşteaptă oamenii de la viitorii parlamentari. Şimon a fost prezent în târguri, pieţe, a participat la acţiuni populare, s-a întâlnit cu pensionarii, cu tinerii şi adulţii, a discutat cu agenţii economici, cu dascălii, dar şi cu oamenii simpli. „Oamenii din Maramureşul voievodal sunt oameni harnici, cu credinţă şi suflet curat.

În ciuda greutăţilor care i-au încercat de-a lungul vremii, maramureşeanul a rămas omul mândru şi drept, care ştie să ţină capul sus, dar şi să critice atunci când e nevoie. Prin forţa şi hărnicia oamenilor, Maramureşul voievodal şi-a păstrat personalitatea. Maramureşul voievodal a rămas şi va rămâne o zonă specială, încărcată de istorie, cultură şi tradiţii, pentru care ne invidiază mulţi străini, dar şi români. Pentru specificul acestei zone, pentru felul în care oamenii au ştiut să păstreze tradiţiile, nu se poate să existe sărbători de iarnă fără să vedem la televizor imagini din Maramureşul voievodal. Am discutat în aceste zile cu mulţi oameni din această zonă, care pentru mine înseamnă acasă. Forţa lor şi dorinţa de mai bine mă obligă, în calitate de deputat, să promovez un program legislativ special pentru această zonă, în care există mult entuziasm şi multe aşteptări”, a declarat Gheorghe Şimon.

Candidatul USL a mai subliniat că sunt multe de făcut în această zonă a judeţului, în care activitatea economică a avut mult de suferit după închiderea minelor, fără să se pună nimic în loc, dar şi din cauza crizei economice şi a altor factori. „Există potenţial în această zonă. Lucrurile mai pot fi încă salvate, însă nu va fi uşor. USL are un program pentru oameni, pentru comunităţi, iar după alegerile din 9 decembrie, cu tenacitate, credinţă şi răbdare, vom începe drumul spre performanţă. De aceea vă îndemn, la alegerile parlamentare, să fiţi alături de USL, să votaţi Gheorghe Şimon, deputatul tău”, a declarat candidatul USL.

 

„Aşteptările cetăţenilor mă obligă să fiu un deputat activ”

Gheorghe Şimon
 

„A convinge electoratul să-ţi acorde votul şi apoi a confirma în faţa oamenilor - iată pariul pe care-l avem de trecut în momentul în care dorim să devenim reprezentanţii oamenilor. Politica în Maramureş trebuie să se facă obligatoriu pentru maramureşeni, iar eu, în calitate de deputat, mă voi bate pentru maramureşenii mei, pentru că aşteptările lor mă obligă să fiu un parlamentar activ. Voi fi vocea maramureşenilor în Parlamentul României. Toată lumea ştie că turismul, infrastructura, agricultura, dezvoltarea economică sunt domenii pe care candidaţii, o dată la patru ani, le-au trecut pe lista priorităţilor, dar nimeni nu a făcut suficient, chiar dacă Uniunea Europeană alocă fonduri substanţiale pentru aceste segmente. Avem nevoie de locuri de muncă pentru ca tinerii să nu mai fie nevoiţi să plece la muncă în străinătate. Avem nevoie de dezvoltare economică pentru ca Maramureşul voievodal să nu mai fie o zonă împietrită din punct de vedere economic, o zonă în care agenţii economici pot fi număraţi pe degete. Avem nevoie de sprijin pentru fermieri, zootehnia fiind una din ramurile agriculturii care se practică în Maramureşul voievodal. De asemenea, turismul este unul dintre cele mai profitabile domenii din economia globală. Am văzut regiuni, oraşe, sate înflorind din această activitate. Refacerea infrastructurii este un obiectiv prioritar, pentru a scoate Maramureşul voievodal din izolare, pentru a oferi confortul necesar celor care locuiesc în această zonă din judeţ. Pentru toate acestea, trebuie o voce la nivel central, aceste domenii fiind considerate priorităţi pentru populaţia din această zonă şi pentru administraţiile locale”, a declarat Şimon.  

 

Îl susţin pe Şimon şi garantez că vom învinge

Vasile Coman
 

Gheorghe Şimon, candidatul USL pentru funcţia de deputat, are sprijinul primarilor din administraţiile din colegiu. „Orice primar are nevoie de un deputat care să fie interesat de problemele comunităţii şi care să fie aproape de reprezentanţii administraţiilor locale. Avantajul nostru este că avem un candidat responsabil, care are experienţă în administraţie, care cunoaşte foarte bine problemele comunităţilor locale şi care, din postura de parlamentar, poate lupta pentru noi. Gheorghe Şimon poate fi purtătorul nostru de cuvânt în Parlamentul României. Cu Gheorghe Şimon deputat avem garanţia că, îmbinând experienţa celor din administraţia locală cu profesionalismul parlamentarului, lucrurile vor merge bine. Votând USL în 9 decembrie, votând Gheorghe Şimon pentru Camera Deputaţilor, avem soluţia la toate problemele noastre legate de infrastructură, agricultură, turism etc. Îl susţin pe Gheorghe Şimon şi garantez că vom învinge, iar victoria nu va fi a candidatului, ci a comunităţii”, spune Vasile Coman, primarul oraşului Vişeu de Sus.

 

De asemenea, Gavrilă Şimon, primarul comunei Vişeu de Jos, susţine că îl vede câştigător pe candidatul USL, declaraţia fiind susţinută cu argumente solide. “În primul rând, candidatul Gheorghe Şimon reprezintă o Uniune cotată la fel de bine cum era FSN în 1992, ceea ce înseamnă că are în spate o structură bine clădită. Un alt argument este valoarea omului şi profesionalismul. Vorbim aici de un candidat de valoare, un om născut şi crescut aici, în Maramureşul voievodal, un candidat ce are în spate o echipă şi o campanie serioasă, fără injective şi turbulenţe verbale, cum practică majoritatea politicienilor. Îl susţin pe Gheorghe Şimon şi îmi doresc să învingă spiritul de echipă”,

a declarat Gavrilă Şimon.

 

„Gheorghe Şimon este candidatul şi omul care va şti întotdeauna să se uite cu blândeţe la persoanele de vârsta a treia, care ştie să asculte omul şi să dea un sfat tinerilor sau adulţilor. Gheorghe Şimon e candidatul care are experienţă în administraţie, care ştie să citească un caiet de sarcini sau un proiect de buget. Şimon e omul care înţelege problemele administraţiilor locale şi a oamenilor din colegiu şi care se implică pentru binele comunităţii. Îl susţin pe Gheorghe Şimon”, a declarat Florea Poienar, primarul comunei Botiza.

 

Şimon e omul de care avem nevoie în Parlament

Ioan Deac
 

„Toată lumea vede ce s-a întâmplat cu România în ultimii ani. Toţi vedem că zona noastră a rămas în izolare şi sărăcie. Trebuie să ne unim forţele, să votăm candidaţii USL pentru funcţiile de senator şi deputaţi, pentru a putea reclădi tot ceea ce a fost distrus. Vă îndemn să mergeţi la vot pentru a demonstra că puterea democraţiei stă în votul oamenilor. Vă îndemn să-l votaţi pe Gheorghe Şimon pentru Camera Deputaţilor”, a declarat Vasile Dunka, primarul comunei Poienile Izei.

 

„Îl susţin pe Gheorghe Şimon în primul rând pentru că este un om al locului, dar şi pentru faptul că prin implicarea pe care a avut-o în administraţia judeţeană a luptat pentru dezvoltarea comunităţilor din Maramureşul voievodal. Din poziţia de consilier judeţean s-a implicat direct în promovarea proiectelor de aducţiune de apă, canalizare, reabilitare de şcoli pentru această zonă. Îl susţin pentru funcţia de deputat şi aştept aceeaşi implicare şi în ceea ce va face la nivel central pentru dezvoltarea localităţilor din Colegiul uninominal nr.5”, a declarat Nicolae Traian David, primarul comunei Ieud.

 

„Gheorghe Şimon e fiu al acestor meleaguri şi e chiar o chestiune de mândrie să avem un om de-al nostru care să ne reprezinte în Camera Deputaţilor. Gheorghe Şimon e candidatul care va fi atât reprezentantul primăriilor la nivel central, cât şi al pensionarilor, al tinerilor, al doctorilor şi profesorilor, dar şi al oamenilor simpli. E omul care ştie cât de greu se trăieşte în această zonă, care a plecat de jos, ca fiu de ţăran, care ştie cum se creşte oaia şi ştie că munca agricultorului nu a fost niciodată plătită. Îmi pun speranţe în Gheorghe Şimon şi îl susţin pentru că şi în calitate de consilier judeţean l-am văzut cum luptă pentru binele comunităţilor. Gheorghe Şimon e omul de care avem nevoie în Parlamentul României. Gheorghe Şimon e candidatul USL, care trebuie votat la alegerile din 9 decembrie pentru Camera Deputaţilor”, a declarat Ioan Deac, primarul comunei Bogdan Vodă.

 

Forţa voastră stă în votul vostru

Gheorghe Şimon
 

„Fiind născut şi crescut în Maramureşul voievodal, am învăţat că forţa oamenilor din acestă zonă stă în calitatea lor, în spiritul civic, în hărnicia şi inteligenţa lor, în puterea de a lua decizii înţelepte. Cetăţenii acestui colegiu au dovedit că ştiu să construiască, în respect faţă de tradiţii, să aprecieze valorile. Trebuie să strângem rândurile, iar la alegerile parlamentare din 9 decembrie trebuie să alegeţi bine, pentru binele vostru. Vă chem să fiţi alături de USL, alături de Gheorghe Şimon- deputatul tău. Mizez pe simţul dumneavoastră civic, pe capacitatea de reflecţie, pe puterea de a decide înţelept”, a declarat Gheorghe Şimon. 

 

Gheorghe Şimon, candidat USL pentru funcţia de deputat al Colegiului uninominal nr. 5

Gheorghe Şimon - poziţia numărul 2 pe buletinul de vot

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.