• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Februarie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 28 Noiembrie , 2022

George Simion: Plățile compensatorii pentru mineri demonstrează că PNL, PSD, UDMR au închis industria extractivă din România

„Plăți compensatorii pentru mineri. Aparent, vorbim despre disponibilizări, despre plăți com­pensatorii. De fapt, vorbim despre distrugerea sistemului energetic românesc.
Recent, s-a votat desăvârșirea acestui plan: listarea Hidroelectrica la Bursă, după ce a fost pusă pe butuci, după ce o lună de zile Hidroelectrica nu a mai putut lua noi clienți casnici pentru că își schimbă softul printr-o nouă ordonanță care interzice, practic, Hidroelectrica să mai ia alți clienți casnici.
Ați distrus minele, fie că erau de cărbune sau de uraniu, disponi­bilizați, și, pe bună dreptate, dăm plăți compensatorii energeticienilor și minerilor care se trezesc fără loc de muncă.
Ținta este punerea pe butuci și vânzarea sistemului energetic. Dacă mai are această coaliție de guvernare un pic de demnitate, trebuie să răscumpere acțiunile de la Hidroelectrica și să ofere un plan viabil, pentru că președintele celui mai mare partid de guvernământ a spus că nu se închid minele, așa cum ați votat cu toții săptămâna trecută.
Din respect pentru mineri, am votat pentru acest proiect de lege. Pe de o parte, coaliția spune că nu a închis minele, dar pe de altă parte votează plăți compensatorii minerilor”, a spus George Simion, liderul AUR.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.