• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Octombrie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 3 Noiembrie , 2017

George Moldovan a fost validat în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș

S-a trecut la votul secret, iar comisia de validare compusă din Gyongyike Bondi, Călin Ștefan Pop și Cornel Varga a anunțat, la final, câștigătorul. Astfel, George Moldovan a fost votat de 24 din cei 35 de consilieri prezenți, iar Ani­șoara Mihali a întrunit 11 voturi. Toți cei 35 de aleși județeni în funcție și-au exprimat opțiunea și niciun buletin de vot nu a fost anulat. Odată anunțată decizia plenului, Anișoara Mihali a mulțumit colegilor liberali pentru pro­punere, dar și pentru cuvintele frumoase care s-au spus la adresa ei. Totodată, l-a felicitat pe noul vicepreședinte al Consiliului Județean, George Moldo­van, căruia i-a dorit multă putere de muncă și i-a recomandat să se aplece asupra proiectelor importante pentru Maramu­reș, lăsând deoparte haina politică.

Cuvântul a fost luat, apoi, de proaspătul vicepreședinte George Moldovan, cel care va ocupa biroul care i-a aparținut, până în luna iulie 2017, actualului primar al orașului Ulmeni, Lucian Morar.

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea, dar și vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș i-au transmis „bun venit” în echipă noului vicepreședinte, arătând că sunt foarte multe lucruri de făcut în executivul Consiliului Județean. Pro­iectul de hotărâre a fost adoptat cu 24 de voturi pentru, șapte voturi împotrivă și patru abțineri, astfel că, începând de marți, 31 octombrie 2017, executivul CJ Maramureș s-a reîntregit după demisia lui Lucian Morar, prin ocuparea de către George Moldovan a celei de-a două poziții de vicepreședinte.

 

„Vă mulțumesc pentru votul de încredere și mulțumesc conducerii PMP Maramureș și Biroului Politic Județean, pentru votul dat în unanimitate să acced în executivul Consiliului Județean. Implicarea mea va fi una deplină în proiectele județului, atât în ceea ce privește proiectele aflate în derulare, cât și cele viitoare”.

George Moldovan, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.