• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Iulie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 26 Iunie , 2020

Gânduri de recunoștință transmise Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, cu ocazia aniversării zilei de naștere

Joi, 23 iunie, credincioșii orto­docși din Maramu­reș și Satu Mare închină un gând bun Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, cu ocazia împlinirii vârstei de 59 de ani.
 

La această zi aniversară, în cadrul unei ceremonii restrânse, președin­tele Consiliului Județean Mara­mureș i-a adresat urări alese Preasfințitului Părinte Iustin care, din anul 2016, păstorește cu ajutor sfânt, profundă vocație și multă dăruire, Episcopia Ortodoxă Ro­mână a Maramureșului și Săt­marului.
Acesta a transmis Preas­finției Sale prețuirea și recu­noștința pentru aportul deosebit la păstrarea cre­dinței strămoșești și promo­varea culturii creștine, în activitatea îndelungată în slujirea Bi­se­ricii Ortodoxe.
„Cu prilejul aniversării zilei de naștere a Preasfinției Voastre, vă adresez în numele tuturor mara­mureșenilor ale căror suflete le îndreptați cu căldură spre Dumnezeu, cele mai sincere urări de sănătate, putere și bogată împlinire duhovnicească. Ajutorul sfânt să vă încununeze, în continuare, activitatea pastoral-misionară, pentru a putea călăuzi spre Dumnezeu sufletele credincioșilor mulți ani de acum înainte. Întru mulți ani, Preasfințite Părinte Episcop Ius­tin!”, a declarat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.