• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 4 Noiembrie , 2014

Gabriel Zetea: „PSD se ocupă de politica promisiunilor îndeplinite pentru Maramureş!”

În timp ce unii se ocupă excesiv de politică şi campanie electorală, PSD se ocupă de politica promisiunilor îndeplinite, a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la sediul judeţean al partidului. Liderul filialei PSD a susţinut dialogul cu presa alături de deputatul PSD al colegiului 2, Baia Mare Est, Florin Tătaru, precum şi cu senatorul Colegiului 2, Maramureş Sud, Sorin Bota.

„Am demarat o amplă campanie de informare în aproape întreg judeţul despre ceea ce înseamnă masterplanul naţional de transport. Am fost la Seini, Tăuţii Măgherăuş, Recea, Satulung, Şomcuta, la Cerneşti, Copalnic Mănăştur, Şişeşti, la Boiu Mare şi Valea Chioarului, Coaş, Remetea Chioarului, Săcălăşeni, Fărcaşa, vom continua cu zona Lăpuş, iar săptămâna viitoare mă voi întâlni cu primarii şi consilierii locali din Maramureşul Istoric. Masterplanul naţional de transporturi este un subiect foarte important pentru România, ar trebui să fie cel mai important, însă la nivel naţional tot ce se dezbate are legătură cu gâlceava politică”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea.

 

Echipa PSD Maramureş, Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC consideră că maramureşenii sunt mai puţin interesaţi de cine-i şef la PNL sau la PDL, de cine ce promisiuni mai vrea să facă, iar apoi să nu le onoreze, aşa cum au făcut atâtea guverne până acum. „Consider că maramureşenii vor o politică a faptelor, sunt interesaţi de finanţările care vin în comunităţile lor. În localităţile în care am fost pentru a semna contracte de finanţare de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) prin PNDL am vorbit pe lucruri concrete. Am vorbit despre necesităţile cetăţeanului care-şi doreşte apă în casă, canalizare în faţa porţii, un drum bun pe care să nu-şi rupă maşina, o grădiniţă sau o şcoală reabilitată pentru copii, un dispensar şi un cămin cultural. În ceea ce priveşte masterplanul naţional, este foarte important că Guvernul Ponta şi-a întors faţa spre Maramureş şi se ţine de cuvânt, că nord-vestul ţării a fost prins în investiţiile care se vor face pe fonduri europene până în anul 2030. Că vom avea un drum care ne va lega de Ungaria, Ucraina şi de Autostrada Transilvania, în sud, că se investeşte peste 1 miliard de euro în reabilitarea căii ferate de la Cluj, la Satu Mare cu trecere prin Baia Mare, că Aeroportul Internaţional va deveni aeroport regional şi aşteptăm cele 9 milioane de euro pentru prelungirea pistei, pentru ca apoi să sperăm la alte 10 milioane de euro pentru modernizarea terminalului. PSD Maramureş vine în faţa maramureşenilor cu o echipă puternică, sudată, cu o echipă de primari, parlamentari şi consilieri care lucrează pentru judeţ şi în interesul judeţului”, a declarat preşedintele PSD Maramureş şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea.

 

Parlamentarii PSD Maramureş arată cu degetul spre trădătorii de la PNL

 

Deputatul PSD de Maramureş, Florin Tătaru, care l-a însoţit pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gabriel Zetea şi într-o serie de întâlniri care au avut loc cu comunităţile locale pe OUG 28 a declarat, din punctul lui de vedere, adevăraţii traseişti în funcţie sunt cei de la PNL, care au trădat USL, deşi au fost aleşi sub această siglă, în 2012. ”Întăresc cuvintele preşedintelui PSD Maramureş, Gabriel Zetea şi arăt că adevărata responsabilitate şi eficienţă o arată Guvernul Ponta. Este guvernul care a promis şi care se ţine de cuvânt, guvernul care a promis că va investi în Maramureş şi a făcut-o. Şi tocmai de aceea consider că e obligaţia tuturor care am fost aleşi împreună în 2012, să participăm în egală măsură la acest efort al Guvernului Ponta. Deputatul Florin Tătaru a arătat şi faptul că acest guvern a găsit fondurile necesare pentru a acorda suma de 150 de euro cadrelor didactice şi cadrelor auxiliare, deşi Guvernul Boc a promis 100 de euro care n-au mai fost acordaţi niciodată.

În ceea ce-l priveşte pe senatorul Colegiului 2, Maramureş Sud, Sorin Bota, acesta s-a declarat curios de cum merge Mircea Man la aeroportul din Cluj, pe proaspătul drum reabilitat peste Măgoaja în numai două săptămâni, prin finanţare de la Guvernul Ponta, drum pe care Man, în mandatul său, nu a fost în stare să-l realizeze. Totodată, parlamentarul are convingerea că proaspătul candidat al ACL, Klaus Iohannis nu cunoaşte mai mult de două-trei nume dintre cei care-i fac campanie în Maramureş şi, cu siguranţă, dacă ar ajunge în fruntea ţării nu ar fi interesat de a face proiecte pentru judeţul nostru. „Un Iohannis preşedinte ar însemna 0 colaborare pentru Maramureş. S-ar putea aplica un slogan simplu, comparaţi şi votaţi. Comparaţi ce au făcut celelalte guverne şi ce face Guvernul Ponta pentru Maramureş”, a conchis senatorul PSD de Maramureş, Sorin Bota.

 

Biroul de presă al PSD Maramureş

Comentariile celorlalți

timis pe 22.11.2014 la 22:57
Votati cu psd si ve-ti muri de foame si nu numai poate iesiti cu totul din eu.Atata mafie nu mai am vazut de cand sunt mai ales in Maramures cu mafia lemnului si privatizarea firmelor de stat cumparate pe bani de nimic de la stat si apoi vindute cu mii de euro la asta se pricep pesedistii cel mai bine
ionela pe 11.11.2014 la 21:55
Ponta este singurul capabil să elibereze România de regimul Băsescu și pentru că este singurul care a rămas în acest front împotriva lui Traian Băsescu de la început! Îl votez pe Ponta pentru că va duce schimbarea până la capăt.
stefan pe 11.11.2014 la 21:53
Scopul lui Victor ponta este realizarea bunei guvernări, bazată pe transparenţă, responsabilitate şi activism civic, reducerea inegalităţii şi a inechităţii sociale, precum şi transpunerea creşterii economice în viaţa oamenilor.
rares pe 11.11.2014 la 21:52
Il votez pe Victor Ponta pentru ca România are nevoie de creştere economică, dar şi de combaterea activă a sărăciei, de creşterea nivelului de trai pentru toţi românii, de investiţii pentru reducerea diferenţelor de dezvoltare între regiuni şi între diversele categorii sociale.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.