• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 16 Decembrie , 2016

Gabriel Zetea (PSD): „Peste 40% dintre maramureşeni au ales PSD la alegerile parlamentare. Mulţumim, Maramureş!”

Alegerile parlamentare s-au încheiat duminică, 11 decembrie 2016, la ora 21.00, cu închiderea urnelor şi numărarea buletinelor de vot. După o lună de campanie electorală, în care reprezentanţii Partidului Social-Democrat au fost prezenţi în fiecare târg, în fiecare piaţă, pe fiecare stradă şi în fiecare cartier din Maramureş, ziua votului a venit ca o bine-meritată răsplată pentru toţi reprezentanţii PSD implicaţi atât de activ în această campanie electorală.

 

Cu 57.878 de voturi exprimate în favoarea PSD pentru Senatul României, reprezentând un procent de 44,28% şi cu 54.326 de voturi pentru candidaţii aflaţi în cursa pentru Camera Deputaţilor, respectiv 41,58% din totalul voturilor valabil exprimate, social-democraţii din Maramureş au obţinut cel mai important scor de până acum, un rezultat istoric care a crescut constant la ultimele scrutine electorale, fie europarlamentare, prezidenţiale, locale sau parlamentare. Reprezentanţii PSD sunt răsplătiţi cu o încredere tot mai mare de către electoratul din Maramureş, fapt care, potrivit preşedintelui PSD Maramureş, Gabriel Zetea, implică o mare responsabilitate şi foarte multă muncă.

 

„Trebuie cu toţii, în primul rând, să mulţumim pentru fiecare vot exprimat, indiferent de opţiunea electorală. În ciuda vremii potrivnice sau a piedicilor puse de lipsa deszăpezirii în anumite zone, peste 130.000 de maramureşeni au fost prezenţi la urne. Sigur, am văzut multe opţiuni legate de această participare redusă la vot a maramureşenilor, care interpretează absenteismul ca un vot de blam dat întregii clase politice.

Parţial, trebuie să fiu de acord. În acelaşi timp, având în vedere că eu cunosc personal Maramureşul şi tocmai pentru că am fost prezent în ultimii patru ani de atâtea ori în fiecare localitate din judeţ, ştiu de la prima mână cât de mulţi maramureşeni sunt de fapt plecaţi în străinătate, pentru a munci cinstit şi a câştiga un trai mai bun pentru familiile lor. Asta, mai mult decât orice, este explicaţia procentului redus de prezenţă la vot în Maramureş.

 

Procentul de peste 40% pentru PSD în Maramureş, un vot de încredere de care Partidul Social-Democrat nu a mai beneficiat în această parte a ţării, poartă o imensă responsabilitate. Oamenii ne-au transferat încrederea lor şi au nevoie de rezultate imediate în administraţie şi mai ales în atitudinea politicienilor. PSD are astăzi majoritatea primarilor din judeţ, preşedintele Consiliului Judeţean, majoritatea parlamentarilor şi sperăm ca, în câteva zile, să avem şi guvernarea.

 

Din acel moment nu mai avem nicio scuză, iar angajamentul nostru de a pune în practică Programul de Guvernare al PSD propus în campania electorală va fi total. Vom răsplăti încrederea maramureşenilor cu multă muncă, seriozitate şi devotament. Mulţumim, Maramureş”, a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.