• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 21 Iunie , 2014

Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş: „13 milioane de lei au intrat în economia reală a judeţului”

Ordonanţa de Guvern (0G) 28, pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală, finanţat de Ministerul Dezvoltării reprezintă, azi, singurul program guvernamental care funcţionează foarte bine şi pe care primăriile din judeţul Maramureş pot să-l folosească pentru finanţarea lucrărilor la drumurile comunale, canalizare, aducţiuni de apă, a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

 
 

Liderul judeţean al PSD s-a aflat zilele trecute în Bucureşti, la Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor, pentru a încerca să obţină noi fonduri la nivel de judeţ pentru comunităţile locale şi a vedea stadiul proiectelor aflate în desfăşurare.

 

„Maramureşul beneficiază în acest an de cea mai mare sumă de bani pe care a avut-o vreodată la dispoziţie pentru astfel de lucrări. Vorbim aici de 25 de milioane de lei destinaţi exclusiv primăriilor din judeţ. În urma lucrărilor efectuate până acum la nivelul Maramureşului au fost decontaţi prin minister aproximativ 13 milioane de lei pentru lucrări în continuare, bani care au intrat în economia reală a judeţului. Aşteptăm, în prezent, forma finală a contractelor pentru lucrările noi”, a subliniat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

 
 

Gabriel Zetea (PSD): „Prea multă vreme am vorbit în judeţ doar despre demararea proiectelor, nu şi despre încheierea lor”

 

„Dacă vom fi serioşi şi administraţiile locale vor lucra în ritmul pe care l-au început în acest an, sunt convins că vom reuşi să deblocăm întreaga sumă pe care o avem la dispoziţie pentru anul 2014, şi chiar să obţinem o majorare suplimentară de la bugetul de stat, în urma rectificării bugetare de la mijlocul anului. Ceea ce este important e ca toate aceste proiecte să fie în sfârşit finalizate, să putem vorbi de obiective de investiţii duse la bun sfârşit, fiindcă prea multă vreme am vorbit în judeţ doar despre demararea proiectelor, nu şi despre încheierea lor”, a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.