• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 30 Septembrie , 2016

Gabriel Zetea: „Judeţul Maramureş va continua o parte dintre proiectele culturale propuse de Fundaţia Baia Mare 2021”

Andreea Ciortea, directorul executiv al Fundaţiei Baia Mare 2021 a fost prezentă joi, 29 septembrie, la şedinţa Consiliului Judeţean Maramureş, pentru a se adresa consilierilor judeţeni şi a-i ruga să ajute Fundaţia să continue cel puţin o parte dintre proiectele cuprinse în caietul de candidatură al municipiului Baia Mare pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii. Despre aportul adus de colectivul Fundaţiei Baia Mare 2021 a vorbit preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, care a arătat că se analizează o variantă de a continua aceste proiecte culturale, prin înfiinţarea, eventual, a unei noi fundaţii, în care Consiliul Judeţean Maramureş să devină partener cu drepturi depline.

 

„Am invitat aici reprezentanţii Fundaţiei Baia Mare 2021 pentru a prezenta etapele pe care le-au îndeplinit privind candidatura municipiului Baia Mare în a obţine titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Trebuie să remarcăm legăturile extraordinare care s-au format în ultima perioadă între municipiul Baia Mare şi conducerea executivă a Consiliului Judeţean, între consilierii municipali şi cei judeţeni, între unităţile administrativ-teritoriale din Maramureş şi reprezentanţii judeţelor din împrejurimi, angrenaţi cu toţii în acest proiect frumos.

 

Judeţul Maramureş are obligaţia de a promova măcar o parte dintre proiectele curajoase cuprinse în caietul de candidatură al Fundaţiei Baia Mare 2021. Vom gândi o variantă, eventual o nouă structură, în care judeţul Maramureş să devină partener cu drepturi depline, iar alături de Consiliul Local şi Primăria Municipiului Baia Mare, să finanţăm, împreună, proiectele culturale care pot aduce un plus valoare acestui ţinut”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.