• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 04 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 25 Noiembrie , 2016

Gabriel Zetea: „Candidaţii PSD Maramureş pentru Parlamentul României prezintă Programul de Guvernare al PSD într-o campanie door to door”

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 este privită cu extrem de multă seriozitate de candidaţii PSD Maramureş pentru Senat şi pentru Camera Deputaţilor.

 

Programul de Guvernare al PSD, care este prezentat sub egida „Îndrăzneşte să crezi în România”, are aplicabilitate în toate mediile şi categoriile sociale, scopul comun fiind acela de a aduce cât mai mulţi români în clasa de mijloc, pentru a oferi tuturor o viaţă mai bună. PSD a făcut public programul de guvernare pentru sănătate, pentru mediul de afaceri, pentru agricultură, pentru sport, pentru tineret, pentru educaţie.

La nivelul judeţului Maramureş, Programul de Guvernare al PSD este prezentat sub egida „Îndrăzneşte să crezi în Maramureş” şi se desfăşoară într-o campanie de informare de la cetăţean la cetăţean, de la candidat la fiecare alegător al judeţului, a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

„În cursul săptămânii trecute, localităţile judeţului Maramureş au fost luate la pas, pentru a putea explica fiecărui maramureşean ce va face PSD după ce va ajunge la Guvernare. Am dovedit, în Guvernul Ponta, că putem creşte salarii, pensii, alocaţii, că putem redeschide spitale şi putem creşte calitatea învăţământului în România. Am arătat că cetăţeanul este principala noastră preocupare prin reducerea TVA la alimente, iar colegii mei, candidaţi pentru Parlamentul României, explică acest lucru oamenilor, în fiecare întâlnire şi la fiecare discuţie.

 

Astfel, candidaţii PSD Maramureş pentru Senatul României, Sorina Pintea, Ioan Mătieş şi Liliana Moga, alături de candidaţii pentru Camera Deputaţilor, Călin Matei şi Sorin Bota, au avut întâlniri cu angajaţii unei firme băimărene, dar şi cu localnicii şi producătorii agricoli care s-au aflat în pieţele din Ariniş, din Copalnic Mănăştur, din Oarţa şi din Baia Mare. Candidaţii pentru Camera Deputaţilor, Gheorghe Şimon şi Bogdan Tomoiagă, însoţiţi de candidaţii social-democraţi pentru Senat, Liviu Marian Pop şi Anton Rohian, au fost prezenţi în Moisei şi Baia Sprie, în timp ce la Coroieni şi Vima au fost însoţiţi de coordonatorul campaniei judeţene şi secretarul executiv al PSD Maramureş, Dragoş Titea.

Îndrăznim să credem în firmele româneşti şi în antreprenori. Fii alături de noi, îndrăzneşte şi tu să crezi în Maramureş, în producătorii locali. Îndrăznim să credem că vom aduce mult mai mulţi români în clasa de mijloc. Cu toţii merită cu adevărat sprijinul autorităţilor locale şi al Guvernului. Îndrăzneşte să crezi în România, iar eu îndrăznesc să cred în votul maramureşenilor în 11 decembrie 2016”, a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

 

 

„În cursul săptămânii trecute, localităţile judeţului Maramureş au fost luate la pas, pentru a putea explica fiecărui maramureşean ce va face PSD după ce va ajunge la Guvernare. Am dovedit, în Guvernul Ponta, că putem creşte salarii, pensii, alocaţii, că putem redeschide spitale şi putem creşte calitatea învăţământului în România”.

Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş

 

 

Comandat de PSD Maramureş. Executat de New Media S.R.L. CUI MANDATAR FINANCIAR 11160007

Comentariile celorlalți

Pribeagul pe 07.12.2016 la 08:04
Sunteti niste ciudati.
Ati reusit, alaturi de PNL+PDL, sa faceti din cetatenii unei tari bogate sarcii lumii:salariul mediu net undeva spre 500 de euro, iar pensia medie cca 200 euro/luna, la preturi aproape occidentale. Rusinea lumii!
Sunteti mincinosii care fac tunele pe sub Gutii.
Se pare ca n-o sa va faceti bine niciodata.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.