• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 04 Iulie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 28 Mai , 2019

Gabriel Zetea: „Am cerut membrilor CA o nouă propunere de organigramă pentru Aeroportul Internațional Maramureș”

Prin hotărârea nr. 7 din 14 mai 2019 a Consiliului de Administrație al R.A. Aeroportul Internațional „Ma­ra­mureș” s-a anulat procedura de selecție pentru posturile de director, organizată la nivelul regiei în perioada 21.12.2018 - 09.05.2019.

Referitor la acest anunț postat pe site-ul Aeroportului Internațional „Maramureș”, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea și-a exprimat întreaga sus­ținere față de decizia Consiliului de Administrație. Mai mult, șeful ad­ministrației județene este de părere că, în prezent, maximum două funcții de director ar fi suficiente, iar fondurile rămase ar putea fi alocate pentru creșterea salariaților din cadrul Aeroportului Internațional „Maramureș”, a căror venituri nu au fost recalculate.

„Am luat act de decizia Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Maramureș de anulare a procedurii de selecție a directorilor Aeroportului Internațional Mara­mureș și vreau să transmit public susținerea mea totală pentru aceasta decizie. Nicio instituție care bene­ficiază de fonduri publice nu poate accepta o procedură viciată. Am cerut în această săptămână, membrilor Consiliului de Adminis­trație, o nouă propunere de organigramă pentru Aeroportul Internațional, o organigramă mai suplă și care nu presupune atât de multe funcții de director. Personal, consider că maxim doi - trei directori sunt suficienți, respectiv un director economic și un director tehnic ar ajunge pentru acest moment de dezvoltare al aeroportului, iar economiile rezultate ar putea fi alocate pentru creșterea salariilor celorlalți angajați care nu au beneficiat de creșterea veniturilor în ultimii trei ani”, a arătat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.
Consiliul Județean Maramureș a alocat în acest an sume record pentru dezvoltarea Aeroportului Interna­țio­nal Maramureș, respectiv șapte mi­lioane de lei pentru funcționare și 13 milioane de lei pentru investiții și achiziții de echipament. „Îmi doresc o instituție eficientă, care să gestioneze dezvoltarea Aeroportului In­ter­­național Maramureș și sper ca eforturile depuse în acești ani de către Consiliul Județean să fie răsplătite prin muncă de către angajați”, a subliniat președintele Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.