• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 21 Aprilie , 2017

Gabriel Zetea: Administrația locală din Satulung a inaugurat o sală multifuncțională în Finteușu Mic

Marți, 18 aprilie 2017, în a treia zi de Paști, la Finteușu Mic sătenii au avut un nou motiv de sărbătoare. Administrația locală din Satulung a inaugurat o sală multifunc­țională cu o capacitate de 250 de lo­curi, prima de acest fel din localitate, dotată și utilată la cele mai înalte standarde. Este vorba despre o investiție de aproximativ 500.000 de lei, fi­nanțată din bugetul propriu al Con­siliului Local Satulung și cu subvenții primite de la Consiliul Județean Maramureș. Lucrarea a fost demarată în primăvara anului trecut și a fost finalizată recent.

Vasile Bujorel Mureșan, primarul co­mu­nei Satulung, a declarat că, reali­zarea aces­tui edificiu reprezintă o nouă promi­siu­ne îndeplinită în mandatul său de primar. „Am făcut un cămin cultural în Fin­teușu Mic, mai exact o sală multi­func­țională care să deservească popu­lației pentru spectacole, nunți, botezuri sau alte evenimente. Finteușu Mic a fost singura localitate din cele șapte aparținătoare comunei Satulung care nu avea o astfel de sală pentru petreceri. Investiția a fost foarte bine primită de localnici și mă bucur că pot sărbători alături de ei în această zi specială, având cu toții încă un motiv de bucurie”, a declarat primarul comu­nei Satulung, Bujorel Mureșan.   

Invitat la acest eveniment, preșe­dintele Consiliului Județean Maramu­reș, Ga­briel Zetea, a precizat că, administrația locală din Satulung este una dintre cele mai harnice din Ma­ramureș. „Au deja multă experiență în implementarea proiectelor și știu să chibzuiască cu înțelepciune banul public. La Finteușu Mic vorbim despre inaugurarea unui cămin cultural în ultima comunitate dintre cele șapte sate aparținătoare comunei Satulung, care nu avea încă un astfel de edificiu. O administrație care are grijă în acest fel de fiecare comunitate pe care o păstorește merită întreaga apreciere și felicitările tuturor, iar Consiliul Jude­țean Maramureș va continua să sprijine astfel de autorități locale performante”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

 

 

„Au deja multă experiență în implementarea proiectelor și știu să chibzuiască cu înțelepciune banul public. La Finteușu Mic vorbim despre inaugurarea unui cămin cultural în ultima comunitate dintre cele șapte sate aparținătoare comunei Satulung, care nu avea încă un astfel de edificiu”.

Ga­briel Zetea, preșe­dintele CJ Maramu­reș

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.