• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Mai , 2014

FLORIN TATARU. Pentru o Românie puternică în Europa!

Începe un nou capitol pentru România odată cu startul campaniei europarlamentare. Un nou capitol în care România poate avea un cuvânt important de spus pe plan european. O nouă pagină de istorie ce propune o perspectivă social-democrată europeană, atât pentru Uniunea Europeană cât şi pentru România, alături de candidatul social-democrat la preşedinţia Comisiei Europeane, Martin Schultz - actual preşedinte al Parlamentului European. 

 

Istoria noastră a fost uneori umbrită de acte lipsite de curaj. Astăzi, în proiectul unităţii europene, dar şi în competiţia globalizării, este poate mai important decât oricând să avem curaj, să ne afirmăm ca naţiune egală în drepturi cu celelalte şi ca un partener de încredere pentru aliaţii noştri. E necesar să ne ocupăm locul cuvenit în orchestra europeană, cu reprezentanţi care simt şi trăiesc româneşte.

 

Susţin această echipă valoroasă a alianţei PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European, ce are ca prioritate promovarea intereselor României şi a cetăţenilor români. Proiectul ce vizează îndreptarea decalajelor dintre România şi alte state membre ale Uniunii Europene poate fi realizat cu adevărat doar prin politici social-democrate ce au în prim plan bunăstarea cetăţenilor. 

Sprijinul pe care candidatul la preşedinţia Comisiei europene, Dl. Schultz, l-a declarat României prin susţinerea candidaţilor PSD-UNPR-PC facilitează dialogul şi negocierile la nivel European pentru România şi este o garanţie în plus că propunerile noastre vor deveni realitate. Până în prezent, Martin Schultz, în calitate de preşedinte al grupului socialiştilor şi democraţilor în Parlamentul European, dar şi ca preşedinte al Parlamentului European a fost mereu alături de România. Legătura dintre grupul social-democraţilor europeni, Dl. Schultz şi PSD s-a consolidat în timp, fiind o recunoaştere a eforturilor europarlamentarilor PSD. Aşadar, ne dorim un prieten în fruntea Comisiei Europene.

 

Alegerile europarlamentare sunt extrem de importante, întrucât 75% din politicile aplicate la nivelul statului, politici ce vizează şi afectează în mod direct viaţa cotidiană a cetăţenilor europeni şi implicit a cetăţenilor români vin direct de la Bruxelles, din Parlamentul European. Deficitul democratic al Uniunii Europene vine tocmai din neprezentarea la vot la alegerile europarlamentare.

 

Anul acesta, cetăţenii români au ocazia să aleagă şi să schimbe statisticile! Avem nevoie de puterea şi curajul de a ne exercita drepturile. De aceea, atitudinea noastră, a tuturor, trebuie schimbată, pentru un viitor european mai bun. E momentul să alegem încă o dată siguranţa şi prosperitatea, la fel cum am făcut-o la alegerile parlamentare din 2012. 

Ştim ca avem nevoie de o voce hotărâtă la masa Parlamentului European, voce curajoasă care să arate tuturor că avem o Românie puternică într-o Europa Unită! Va fi vocea dumneavoastră, exprimată printr-o prezenţă consistentă la vot şi un mandat acordat candidaţilor PSD-UNPR-PC. E momentul să arătăm că suntem Mândri să fim români!

Noi, social-democraţii, am ales mândrie şi încredere, am ales să fim demni, să mergem mai departe cu partenerii noştri europeni în bătălia pentru România, până atunci când împreună vom ajunge la „ţintă”. Prima rundă, câştigarea alegerilor europarlamentare pentru o Românie puternică în Europa!

 
 

„Ştim ca avem nevoie de o voce hotărâtă la masa Parlamentului European, voce curajoasă care să arate tuturor că avem o Românie puternică într-o Europa Unită! Va fi vocea dumneavoastră, exprimată printr-o prezenţa consistentă la vot şi un mandat acordat candidaţilor PSD-UNPR-PC. E momentul să arătăm că suntem Mândri să fim români!”

 

Florin Tătaru, deputat PSD

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.