• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 05 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 28 Iunie , 2023

Florin Alexe (deputat PNL): dreptate pentru maramureșenii afectați de poluare!

 Vești bune pentru cetățenii din localitățile Băiuț, Cavnic, Cicârlău, Copalnic Mănăştur, Deseşti, Remetea Chioarului, Satulung și Şişeşti! Așa cum am promis, facem dreptate pentru maramureșenii afectați de poluare.

 Din nefericire pentru sănătatea maramureșenilor, Baia Mare și localitățile din jurul municipiului au înregistrat un nivel ridicat de poluare, până după Revoluție, atunci când sectorul economic a suferit modificări majore.

 Poluarea distruge sănătatea umană și calitatea vieții. Maramureșenii au fost afectați de activitatea industriei metalurgice, încurajată de regimul comunist. Avem datoria să ne arătăm recunoștința față de sacrificiul acestora și să găsim cele mai potrivite măsuri pentru a le arăta respectul cuvenit din partea întregii țări.

 Camera Deputaților a adoptat propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, prin care propunem ca persoanele care au locuit cel puţin 30 de ani în zone afectate de poluare, precum şi pe o rază de 8 km în jurul acestora, vor beneficia de o reducere a vârstei standard de pensionare cu 2 ani, fără penalizare.

 Împreună cu Cristian Niculescu Țâgârlaș și Călin Bota, alături de care am inițiat proiectul de lege, le mulțumim tuturor parlamentarilor care au votat proiectul propus de noi. Continuăm împreună!

Florin Alexe, deputat PNL Maramureș 

   

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.