• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 12 Iunie , 2013

Fetele s-au întors cu medalii de aur de la Jocurile Naţionale Special Olympics

În urma parteneriatului cu Special Olympics, Fundaţia Hope and Homes for Children România a fost invitată să participe la Jocurile Naţionale Special Olympics 2013, competiţie dedicată sportivilor eligibili Special Olympics.

 
 

Echipa HHC România, formată din trei tinere: Gabriela, Roxana şi Irina, ne-a reprezentat cu succes la Cluj-Napoca, la Jocurile Naţionale Special Olympics. Au participat la proba de atletism, la săritura în lungime şi la jocul bocce. La toate probele s-au clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Au fost foarte fericite să vadă medaliile de aur, cu care sunt deja familiarizate, având în vedere că participă a treia oară la Jocurile Naţionale. Dar pentru aceste rezultate de excepţie au muncit destul de mult, sunt conştiente că trebuie să se antreneze mult. Sunt copii speciali şi foarte muncitori. Au participat cu mult entuziasm la şedinţele de pregătire, alături de colegii noştri, Ghiţă şi Terezia, care au şi însoţit echipa la concurs.

 

Am participat la ceremonia de deschidere, flacăra olimpică a fost aprinsă de primarul Clujului, Dl. Boc, a urmat un program artistic în care au fost implicaţi şi sportivii, dansuri Zumba etc.

Excursia în sine a fost una plină de noi experienţe, călătoria cu trenul rapid, plimbări în centrul comercial Polus Center, Parcul Sportiv Iuliu Haţieganu. Fetele au fost recompensate pentru rezultatele de excepţie cu dulciuri şi îngheţată.

Acasă au fost aşteptate cu nerăbdare de colegii lor, acum sunt nişte mici vedete!

 
 
Reka Filip

PR & HR Officer

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.