• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 30 Mai , 2015

FESTIVITATE EMOŢIONANTĂ: Peste o sută de tineri de la UBB, extensia Sighet, şi-au luat rămas bun de la anii de studenţie

Studenţii din anii terminali de la Universitatea „Babeş-Bolyai”, extensia Sighet, au avut astăzi cursul festiv. Peste o sută de tineri şi-au luat rămas bun de la anii de studenţie în cadrul unei festivităţi care a avut loc la Sala „George Enescu”, unde alături de absolvenţi au fost prezenţi părinţi, profesori, dar şi oficialităţi ale municipiului.

 
 

„Aş vrea să felicit absolvenţii noştri şi să le urez un parcurs minunat în continuare în cariera profesională şi, desigur, la nivel de familie”, a spus Marin Ilieş, directorul UBB, extensia Sighet.„Vă recomand ca prin inteligenţa voastră să puteţi să treceţi şi să vedeţi dincolo de aceste bariere ale vieţii, să vedeţi în esenţă, iar parcursul vostru să îl construiţi aşa cum veţi dori voi. Eu am venit să vă mulţumesc pentru anii în care v-aţi implicat în viaţa urbei, pentru că partenerul cel mai de nădejde al Primăriei Sighetu Marmaţiei, cel puţin în cei 3 ani de când sunt eu primar, a fost Universitatea Babeş-Bolyai. Vreau să mulţumesc domnului director pentru toată contribuţia care şi-a adus-o la dezvoltarea municipiului şi vreau să vă mulţumesc vouă pentru felul în care aţi ştiut să fiţi voluntari de fiecare dată”, a arătat, la rândul său, primarul Ovidiu Nemeş.

Totodată, primarul i-a asigurat pe studenţi că îi va susţine şi pe viitor în toate proiectele pe care le vor desfăşura. Imediat după încheierea cursului festiv, studenţii şi masteranzii au participat la o sesiune foto, după care au mers să petreacă la un local din oraş. Şi colegul nostru Mario Ioan Dunca, DJ la Sighet FM, a fost printre cei care au trăit aceste emoţii şi a mărturisit că sunt clipe de neuitat.

 
 

„Vreau să vă urez succes şi să vă spun că Sighetu Marmaţiei şi Ţara Maramureşului are nevoie de voi, am să vă încurajez să rămâneţi aici, să nu plecaţi mai departe, pentru că trebuie să construim împreună o Ţară a Maramureşului de care să fie mândri copiii noştri, pe care să o predăm lor, cu toate elementele pe care le învăţăm în facultate. Eu vă urez succes, vă felicit şi pe voi şi pe familiile voastre pentru efortul pe care l-au făcut să vă ţină în facultate”.

Primarul Ovidiu Nemeş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.