• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 13 Decembrie , 2013

Femeile social-democrate în acţiune. Din suflet pentru copiii din comunitatea băimăreană

În ultima perioadă doamnele social-democrate au organizat mai multe acţiuni pentru copiii şi elevii băimăreni. Astfel, la Şcoala Gimnazială „I. L. Caragiale” Baia Mare sau la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 27 Baia Mare, copiii beneficiază de instrumente noi, iar elevii claselor II-IV de la Şcoala Gimnazială „V. Alecsandri”, Şcoala Gimnazială ”N. Bălcescu” şi Şcoala Gimnazială nr. 18 din Baia Mare au fost în excursie la Jibou, unde au văzut Grădina Botanică din localitate. Gabriela Hofer, viceprimar PSD de Baia Mare, a promis copiilor că astfel de acţiuni se vor permanentiza.

 

Gabriela Hofer, viceprimar al municipiului Baia Mare, alături de o parte a reprezentantelor din organizaţia locală a femeilor social-democrate au efectuat o vizită la Şcoala Gimnazială „I.L. Caragiale” Baia Mare, unde a avut loc un dialog cu cadre didactice, angajaţi şi cu conducerea unităţii de învăţământ. Cu această ocazie s-a onorat promisiunea făcută, aceea de a dona o multifuncţională Samsung, nouă, aparat tehnic solicitat în urmă cu o lună, necesar la desfăşurarea activităţilor didactice şi de administrare. În acest fel şi cadrele didactice vor avea acces la acest instrument eficient de lucru pentru multiplicarea documentelor necesare la clasele de elevi.

 
 

Sterilizator nou pentru copiii de la Grădiniţa nr. 27

 

La Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 27 Baia Mare a fost donat un sterilizator pentru vesela copiilor mici, instalaţie necesară la compartimentul de servire a mesei. Conducerea unităţii de învăţământ preşcolar este foarte preocupată să asigure condiţii de maximă igienă şi siguranţă alimentară şi să împiedice contaminarea copiilor sănătoşi de la cei bolnavi. Totodată, s-a răspuns la rugămintea făcută de conducerea grădiniţei, aceea de a suporta cheltuielile necesare la repunerea în funcţie a cuptorului profesional de gătit. Se poate afirma că şi la această grădiniţă copiii beneficiază de condiţii foarte bune de instrucţie, de educaţie şi de servire a mesei.

 
 

Excursie la Grădina Botanică de la Jibou, Sălaj

 

Elevi ai claselor II-IV de la Şcoala Gimnazială „V. Alecsandri”, Şcoala Gimnazială ”N. Bălcescu” şi Şcoala Gimnazială nr. 18 din Baia Mare au participat la o excursie de o zi la Jibou, judeţul Sălaj. Copiii însoţiţi de cadre didactice şi părinţi au vizitat Grădina Botanică şi rezervaţia de căprioare şi de mistreţi, vizită care s-a dovedit a fi foarte impresionantă, instructivă şi bogată în informaţii ce ţin de cultura generală a oricărui copil în formare. Iniţiativa acestei excursii, costurile deplasării şi logistica în organizare au fost suportate de doamnele din O.F.S.D. Maramureş.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.