• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Iunie , 2017

Extinderea anchetei interne în cazul tânărului Jako Florian Dacian, decedat în data de 5 mai 2017, aflat în plasament maternal

În baza Dispoziției nr. 328/2017 a Directorului General al DGASPC Ma­ramureș, a fost constituită  Comisia de Anchetă Internă a cărui obiectiv constă în efectuarea de verificări privind dosarul social al tânărului Jako Florian Dacian, beneficiar al măsurilor de protecție specială-plasament la asistent maternal profesionist, de la data instituirii măsurii de protecție specială și până în momentul producerii tragediei soldate cu decesul acestuia.

Activitatea Comisiei de Anchetă In­ternă a început la data emiterii deciziei de constituire, în continuare fiind parcurși pașii procedurali legali în efectuarea unei asemenea activități.
La data de 15 iunie 2017, a fost emis și trimis Președintelui Consiliului Jude­țean Maramureș, Gabriel Zetea, Rapor­tul Comisiei de Anchetă, document care conține date și informații certe, precum și concluziile emise în urma cercetărilor efectuate. În urma analizei și evaluării raportului, Președintele CJMM, Gabriel Zetea a dispus extinderea anchetei interne, obținerea și furnizarea de date suplimentare legate de cazul tânărului în cauză.

Concluziile anchetei interne urmează să fie făcute publice după finalizarea cercetărilor și însușirea lor de către conducerea DGASPCMM, urmând a fi dispuse și măsurile corespunzătoare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.