• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Februarie , 2014

Extindere, modernizare şi dotare Centru Social Multifuncţional Sf. Iosif Mărturisitorul

Titlul proiectului:

Extindere, modernizare şi dotare Centru Social Multifuncţional Sf. Iosif Mărturisitorul

PERIOADA:    6 luni

SOLICITANT: Asociaţia Filantropică Sf. Ierarh Iosif Mărturisitorul

LOCAŢIA DE IMPLEMENTARE: Baia Mare, bld. Bucureşti, nr.5/1, jud. Maramureş, cod poştal 430232

VALOAREA TOTALĂ A PROIECTULUI: 223.617 lei

 
 

Proiectul a vizat extinderea şi echiparea centrului social în vederea diversificării activităţii şi alinierii calităţii serviciilor sociale prestate la standarde europene.

Activitatea de extindere a vizat realizarea extinderii de la parterul clădirii a încăperilor în care s-a amenajat şi organizat activitatea unui bloc alimentar, construit şi amenajat în vederea creării posibilităţii de asigurare a unei mese calde pentru persoanele asistate, acesta constituind unul din serviciile sociale cele mai necesare în perioada actuală. Suprafaţa construită a extinderii este de 33,32 mp.

 

În cadrul blocului alimentar este inclusă o suprafaţă de 33,3 mp de clădire care este recompartimentată şi amenajată să îndeplinească funcţiuni de bucătărie, oficiu şi grupuri sociale care, împreună cu suprafaţa extinsă, va constitui blocul alimentar al centrului. Pentru asigurarea servirii mesei în condiţii bune, este echipată sala de mese în suprafaţa utilă de 91,7 mp cu 20 de mese de 4 persoane şi 80 de scaune.

În vederea avizării realizării extinderii, s-a realizat un zid antifoc cu o lungime de 24 m şi o înălţime de 9 m, să asigure o protecţie corespunzătoare clădirii centrului şi a celor învecinate în cazul izbucnirii unui incendiu. Pentru asigurarea unui standard de calitate corespunzător, în cadrul proiectului sunt mobilate cele două camere de consiliere şi spaţiile destinate cazării persoanelor asistate în suprafaţa construită desfăşurată de 353 mp.

 

Toate acţiunile ce vizează extinderea, modernizarea şi dotarea Centrului Multifuncţional Sf. Iosif Mărturisitorul, au ca menire dezvoltarea de noi servicii în cadrul acestuia, de asigurare a condiţiilor de preparare a hranei, de creştere a calităţii serviciilor de consiliere şi cazare, care în final vor conduce la rezolvarea parţială a problemelor identificate de anchetele sociale realizate de lucrătorii de specialitate ai centrului, precum şi acelor de la nivelul Direcţiei de asistenţă socială a Municipiului Baia Mare.

 

Prezentul proiect este parte integrată a strategiilor de dezvoltare a serviciilor sociale ale Municipiului Baia Mare şi Judeţului Maramureş pe termen mediu şi lung.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.