• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 9 August , 2019

„EXPO Marmația”

Camera de Comerț și Industrie Maramureș în par­t­eneriat cu Primăria Municipiului Sighetu Mar­­mației vă invită să participați, în 9-11 august 2019, la prima ediție „EXPO Marmația” - o expoziție de bunuri de larg consum ce vine în sprijinul producătorilor și come­r­cianților pentru a-și lansa produse sau a-și promova oferta de servicii pe piața sigheteană.
 

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 9 august, de la ora 12.00, la Sala de Sport a Liceului Teoretic „Leowey Klara” din Sighetu Mar­mației. Expozanți din Maramureş, Arad, Bucureşti, Cluj, Dolj, Bihor, Suceava vor fi prezenți în Sighetu Marmației cu cele mai noi oferte de produse și servicii, de la îmbră­că­minte, încălțăminte, izolații naturale, vopsele decorative, utilaje pentru grădină până la produse naturiste, oferte turistice și alte articole, toate la cele mai accesibile prețuri.
 

„EXPO Marmația” se va desfășura la Sala de Sport a Liceului Teoretic „Leowey Klara” din Sighet, cu intrare prin curtea Muzeului Maramu­reșului, str. 22 Decembrie 1989, nr. 2. Locația este situată în imediata apropiere a Parcului Central, unde Primăria și Consiliul Local Sighetu Marmației vor organiza, în aceeași perioadă, ediția a VII-a a Galei Folk „Floare de colț”, respectiv ediția a IX-a a Festivalului de muzică și artă medievală „Aeternus Maramoro­siensis”. Cele două evenimente devenite deja tradiție pentru capitala Maramureșului voievodal se bucură de aprecierea sighetenilor, a mara­mu­reșenilor stabiliți în afara gra­nițelor României care aleg să se întoarcă la obârșii pentru a-și petrece concediul în comunitățile în care s-au născut, dar și de receptivi­tatea turiștilor curioși să descopere Maramureșul, atrăgând an de an, în cele trei zile de festival, peste 10.000 de participanți.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.