• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 17 Iunie , 2016

Eveniment de premiere pentru câştigătorii concursului „Beneficiile unei alimentaţii sănătoase”

Sala de şedinţe „Bogdan Vodă” din cadrul Palatului administrativ al judeţului Maramureş, a găzduit în 9 iunie concursului „Beneficiile unei alimentaţii sănătoase”.

 

Competiţia, în care s-au înscris 23 de unităţi de învăţământ din judeţul Maramureş a fost organizată de Consiliul Judeţean Maramureş, prin Compartimentul educaţie, sănătate şi asistenţă socială, cu scopul implementării măsurilor adiacente distribuţiei de mere din cadrul „Programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli”, pentru anul şcolar 2015-2016.

Concursul a fost câştigat de către Şcoala Gimnazială Onceşti, urmată de Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie şi de Şcoala Gimnazială Specială Baia Mare. Menţiunile au fost obţinute de următoarele unităţi de învăţământ: Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Baia Mare, Şcoala Gimnazială „Ioan Slavici” din Tăuţii de Sus, Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Baia Mare, Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Baia Mare şi nu în ultimul rând Şcoala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Baia Mare.

Premianţii au primit câte un pachet constând în enciclopedii fructe, legume, culori tempera, creioane colorate, acuarele şi carioca, iar menţiunile oferite au constat în enciclopedii fructe, legume, creioane colorate şi acuarele.

 

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Emil Marinescu, a acordat diplome unităţilor de învăţământ câştigătoare, iar la finalul festivităţii de premiere, elevii de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Baia Mare au oferit, în semn de mulţumire, un scurt moment artistic în cadrul căruia cei mici au recitat câteva poezii având ca tematică fructele.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.